Najnovije vesti

RUKE NA POTILJAK I NEMOJ NEKO DA JE SNIMAO: Snimak iz američkog putničkog aviona zapalio mreže VIDEO
Foto: Twitter

drama

RUKE NA POTILJAK I NEMOJ NEKO DA JE SNIMAO: Snimak iz američkog putničkog aviona zapalio mreže VIDEO

Planeta
19:29h

Putnicima je naređeno da ostanu na svojim mestima s rukama na glavi poslednji sat leta kompanije American Airlines zbog „bezbednosne pretnje“ u avionu.

Od putnika se takođe više puta tražilo da ne snimaju. Po sletanju, osoblje reda se ukrcalo na avion 777 kako bi navodno uhapsilo ženu koja je vrištala.

Uprkos ponovljenim molbama da se ne snima, jedan putnik je snimio i sinoć je na Tviteru na letu AA2289 iz Los Angelesa do Majamija podelio sledeći video:

Drugi putnik na brodu nazvao ga je „najstrašnijim trenutkom u mom životu“ i zatražio više detalja, sugerišući da avio-kompanija nije pružila detalje, čak ni nakon sletanja.

Po sletanju u Majami, putnici su deplanirani vazdušnim stepenicama i autobusima odvezeni do terminala. Osoblje za sprovođenje zakona ukrcalo se na let po sletanju.

Unutar terminala, putnici su bili prinuđeni da sačekaju dok ih pripadnici zakona ne odobre za polazak.

Portparol kompanije takođe je odbio da ide u detalje, jednostavno napomenuvši:

„Putnici su deplanirani i autobusima privedeni do terminala, a vlasti su pregledale letelicu. Sigurnost je naš glavni prioritet i izvinjavamo se našim putnicima zbog neprijatnosti koje su nastale. “

Šta je moglo da se dogodi da se putnicima naredi da stave ruke na glavu tokom poslednjeg sata leta? Iako je pozvana moja prva misao da je prijetnja bombom (zašto prisiljavati čitav avion u neugodan položaj, a ne samo osoblje reda da čeka da izađe u susret letu i otprati putnika ako je to bio samo jedan problematičan putnik?)

Ali drugi putnik na brodu izveštava da je putnik uhapsio ženu koja je vrištala više od 90 minuta i koja je na kraju zalepljena lepljivim trakom na svoje mesto.

Ipak, nije jasno da li se ovaj tvit odnosi na isti let.

Kurir.rs/liveandletsfly.com

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja