ISPLIVAO EKSPLICITNI SNIMAK Blatnjava se uključila u program i pobrala simpatije nacije a onda se pojavio VIDEO i usledio otkaz
Foto: Printscreen/Twitter

poplave u nemačkoj

ISPLIVAO EKSPLICITNI SNIMAK Blatnjava se uključila u program i pobrala simpatije nacije a onda se pojavio VIDEO i usledio otkaz

Planeta -

Novinarka nemačke televizije RTL otpuštena je nakon što se otkrilo da je slagala da je pomagala žrtvama potopljenog grada.

Suzana Ohlen (39) namazala se blatom pre uključenja u program, nakon čega je rekla da je pomagala u čišćenju Bad Munstereifela, grada koji je teško stradao u poplavama koje su u Nemačkoj odnele najmanje 128 života.

"Čišćenje nakon poplave: Reporterka RTL-a pomaže u raščišćavanju Bad Munstereifela", naslov je priloga koji je emitovan na televiziji.

Uskoro se pojavio i drugi, inkriminišući video.

Kako prenosi Dejli mejl, neko od prolaznika snimio ju je kako, obučena u plavu košulju, sa šeširom i čizmama, zahvata malo blata i maže se po odeći, dok oko nje stoje ruševine zgrada.

Potom se je još jednom čučnula i namazala malo blata po licu. Snimak je postavljen na društvene mreže gde je izazvao veliku pažnju.

poplave, Nemačka
foto: EPA

RTL je saopštio da je prezenterka prekršila sve novinarske principe i standarde i da je zbog toga dobila otkaz koji je odmah stupio na snagu.

Ohlen na RTL-u radila od 2008. godine. Vodila je emisije poput Dobro veče, RTL, Dobro jutro, Nemačka i Point 12.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track