ADUT IZ RUKAVA Epstinova madam spasava princa Endrua od robije?
Foto: Profimedia

OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE

ADUT IZ RUKAVA Epstinova madam spasava princa Endrua od robije?

Planeta -

Devojka pokojnog milijardera pedofila trenutno se nalazi u zatvoru na Menhetnu, optužena je za podvođenje i trgovinu maloletnicama

Pokojni milijarder pedofil... Džefri Epstin
Pokojni milijarder pedofil... Džefri Epstinfoto: Profimedia

Gilejn Maksvel, devojka pokojnog milijardera pedofila Džefrija Epstina, spremna je da svedoči u korist britanskog princa Endrua i spase ga robije, nakon što je protiv srednjeg sina kraljice Elizabete podignuta optužnica za seksualno zlostavljanje, napad i emotivni stres. Kako prenosi britanski Telegraf, Gilejn, koja je Britanka, spremna je da preda dokaze i pomogne princu.

Dobri prijatelji

Podsećamo, Virdžinija Roberts je pred sudom u Njujorku podnela građansku tužbu protiv srednjeg sina britanske kraljice Elizabete Druge tvrdeći da ju je milijarder pedofil Epstin primorao na seks s vojvodom od Jorka u tri navrata kada je imala samo 17 godina. Oni su imali intimne odnose u Londonu, u Epstinovoj vili na Menhetnu, kao i u njegovoj kući na Karibima. Princ Endru je demantovao ove navode tvrdeći da uopšte i ne poznaje Virdžiniju, ali su ga demantovale fotografije na kojima se njih dvoje nalaze zajedno sa Gilejn Maksvel. Te fotografije su snimljene u Londonu u kući uhapšene Maksvelove. Prijatelji uhapšene madam navode da ona nema skrivenih motiva da pomogne princu:

Milionska odšteta

- Gilejn je spremna da preda dokaze u korist princa Endrua. Sudski proces protiv princa će početi tek za nekoliko godina i do tada će ona ili biti oslobođena ili će služiti kaznu zatvora od 85 godina. Gilejn i princ su bili najbolji prijatelji dugo vremena i ona želi da ga zaštiti - rekao je jedan njen prijatelj. Dejli mejl prenosi da princ nema diplomatski imunitet i da će o njegovom eventualnom izručenju SAD zbog suđenja u Njujorku odlučivati sud u Londonu. Malo je verovatno da će on biti osuđen na robiju ukoliko bude proglašen krivim, verovatno će morati da plati višemilionsku odštetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track