SVI PRIČAJU O IZGLEDU NOVINARKE CNN PRE I POSLE DOLASKA TALIBANA! Sada se i ona oglasila i otkrila šta je zapravo istina FOTO
Foto: Printscreen

uvek je nosila maramu

SVI PRIČAJU O IZGLEDU NOVINARKE CNN PRE I POSLE DOLASKA TALIBANA! Sada se i ona oglasila i otkrila šta je zapravo istina FOTO

Planeta -

Ceo svet bruji o tome kako je novinarka CNN-a Klarisa Vord nakon dolaska talibana u prestonicu kabula skinula nakit i pokrila se, poznata novinarka se oglasila i otkrila da je ona zapravo uvek na ulicama Kabula nosila maramu.

Vord jedna je od retkih žena među novinarima koja je ostala da izveštava sa ulica Kabula, prestonici Avganistana koju su u potpunosti u nedelju popodne okupirali talibani, dok hiljade građana i stranaca pokušavaju da pobegnu.

Ona se čak u jednom momentu i slikala pored talibana, a sada se oglasila u vezi sa tim što je tokom izveštavanja sa ulica Kabula obukla hidžab.

''Ovaj mim (viralni sadržaj koji se širi od korisnika do korisnika, ali u varijacijama nekog osnovnog koncepta) nije tačan. Na gornjoj fotografiji izveštavam sa privatnog imanja. Na donjoj sam na ulicama Kabula koga su zaposeli talibani. Uvek sam nosila maramu na ulici u Kabulu, mada ne sa kosom potpuno pokrivenom i hidžabom. Dakle, postoji razlika, ali ne baš toliko velika'', napisala je ona na svom Tviter nalogu.

Na njenom Tviter nalogu objavljena je i fotografija tokom intervjua sa Gulom Ahmadom Kaminom članom parlamenta u Kandaharu u Avganistanu gde se vidi da je ona zaista pokrila glavu maramom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track