ZAIGRAO A BOLJE DA NIJE: Britanski ministar pokušao da ne plati ulaznicu za tehno žurku, poručio menadžeru: Volim da igram VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

razigrani kancelar

ZAIGRAO A BOLJE DA NIJE: Britanski ministar pokušao da ne plati ulaznicu za tehno žurku, poručio menadžeru: Volim da igram VIDEO

Planeta -

Odeven u odelo, bez kravate, i naizgled sam, britanski ministar Majkl Govi snimljen je na plesnom podijumu u klubu Boemija u centru Aberdina u ranim jutarnjim satima.

Kako prenosi Skaj njuz, klub je bio domaćin tehno i džangl večeri pod nazivom Pajp, a na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi kancelar Lankasterskog vojvodstva kako igra u ritmu muzike.

Adam Tejlor, jedan od organizatora žurke, rekao je da je Gov bio u pabu u prizemlju i da se zainteresovao za žurku kada je izašao i čuo muziku.

Tejlor je agenciji PA rekao da ga je pitao da li želi da dođe gore i da li voli dens muziku. "Objasnio sam mu da je to prilično živahna muzika i pitao ga da li je siguran" da želi tako da provede veče.

"Rekao mi je 'volim da igram"', a ja sam mu poručio 'ulazak je pet funti' na šta je on odgovorio 'čak i za kancelara lankasterskog vojvodstva'", ispričao je Tejlor.

Skaj njuz ne navodi da li je Gov platio kartu, ali prenosi Tejlorovu izjavu da se u klubu bacio u gužvu i poskakivao u ritmu muzike.

"Mislio sam da će se popeti i možda samo popiti nekoliko pića jer je pab bio zatvoren, ali kada sam sledeći put otišao gore, imao je zaista dobre pokrete. Imao je neverojatnu energiju i izdržljivost i nastavio je da pleše celu noć“, rekao je Tejlor i dodao da je ministar bio u centru pažnje i da su svi hteli da se fotografišu sa njim i kupe mu piće i da je delovalo da se dobro zabavlja.

Gov se nedavno razišao od supruge, novinarke Sare Vajn, posle 20 godina braka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track