ANTIVAKSERKA UMRLA OD KORONE: Majka četvoro dece govorila za sebe da je slobodni mislilac i da neće da nosi brnjicu i vakciniše se
Foto: EPA / ZOLTAN BALOGH

kalifornija

ANTIVAKSERKA UMRLA OD KORONE: Majka četvoro dece govorila za sebe da je slobodni mislilac i da neće da nosi brnjicu i vakciniše se

Planeta -

Majka četvoro dece iz Kalifornije, koja je bila žestoki protivnik vakcina i maski, umrla je od posledica kovida 19.

Kristen Laueri iz Eskalona "neočekivano" je preminula sredinom septembra, navodi se na GoFundMe stranici na kojoj se prikuplja novac za njenu sahranu.

Laueri, koja je po društvenim mrežama žetoko kritikovala vakcine i sebe proglašavala za ponosnog "slobodnog mislioca" koji "ne nosi masku ni brnjicu" i koji "sve preispituje i istražuje".

Njen profil na Fejsbuku zaključan je posle njene smrti, ali su se po društvenim mrežama već proširili skrinšotovi njenih poruka i postova.

antivakserka
foto: Printscreen/Facebook

Početkom meseca, njena sestra Kejsi navela je na Fejsbuku da je Laueri u bolnici i da se bori sa kovidom i upalom pluća. Dve nedelje kasnije, majka četvoro školaraca je izgubila bitku sa koronom.

Na stranici na kojoj se prikupljaju sredstva za njenu sahranu, do sada je, navodi Dejli mejl, prikupljeno 11.000 dolara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track