SLUČAJNO SNIMLJEN GABIN KOMBI NA MESTU GDE JE PRONAĐENO TELO: Prvi rezultati obdukcije ukazuju da je devojka ubijena FOTO, VIDEO
Foto: Instagram/gabspetito

misterija

SLUČAJNO SNIMLJEN GABIN KOMBI NA MESTU GDE JE PRONAĐENO TELO: Prvi rezultati obdukcije ukazuju da je devojka ubijena FOTO, VIDEO

Planeta -

FBI je potvrdio da telo pronađeno u nedelju unutar američkog nacionalnog parka Vajoming pripada nestaloj Gabi Petito.

Mrtvozornik je inicijalno zaključio da je njena smrt ubistvo, ali nije dao nikakve naznake o tome kako je umrla, prenosi BBC.

Gabi Petito (22) je pre smrti posetila Nacionalni park Grand Teton sa svojim verenikom, Brajanom Laundrijem (23).

0633069387, Brajan Laundri, Gabi Petito
foto: North Port Police Department / Zuma Press / Profimedia

Policija trenutno traga za Laundrijem, za koga se sada već nedelju dana ne zna gde je.

Smatra se "osobom od interesa" u ovom predmetu, ali nije optužen za bilo koje kazneno delo.

Nisu objavljeni nikakvi dodatni detalji obdukcije.

Dečko se vratio sa izleta bez nje

Petito nije viđena otkad se njen dečko, Brajan Laundri, 1. septembra vratio kući sa višemesečnog izleta bez nje.

Gabi Petito, Brajan Laundri
foto: Instagram/gabspetito

Petito i Laundri napustili su Njujork u junu, krenuli na zapad belim kombijem i planirali su da posete nacionalne parkove i da dokumentuju putovanje na društvenim mrežama.

Petito je 26. avgusta objavila svoju poslednju fotografiju. Njena porodica veruje da se uputila u nacionalni park Grand Teton u Vajomingu.

Laundri, koji je živeo sa Petitom u Nort Portu, južno od St. Petersburga na zapadnoj obali Floride, odbio je da razgovara sa istražiteljima.

Slučajni snimak otkriva tajnu nestanka Gabi?

Jutjuberka Džen Betun snimila je beli kombi "Ford Transit Connect" 27. avgusta na mestu gde je policija pronašla Gabino telo.

Kada su vlasti objavile gde je možda Petito nestala, Betun je pregledala svoje materijale na snimljenom području koje je posetila, a ono što je otkrila zaprepastilo ju je. Blogerka je takođe pozvala sve koji su bili na spomenutom području da pregledaju snimke jer oni možda sadrže ključ slučaja.

"Prošli su me trnci. Otrčala sam do laptopa i mog GoProa, a imala sam šta da vidim - kombi koji je Gabi koristila bio je na snimku", rekla je Betun, prenosi Independent.

Ona i muž zajedno sa troje dece putuju po SAD, a kada su videli kombi koji je imao tablice Floride, zastali su jer su želeli da se pozdrave, budući da su i oni sa Floride.

"Mi smo sa Floride, a kombi je imao registracijske tablice Floride pa smo hteli da stanemo i pozdravimo se. Međutim, kombi je bio jako taman, zatvoren, činilo se kao da nema nikoga i mi smo nastavili da vozimo. Užasno mi je žao što nismo mogli da je dovedemo živu", rekla je Džen.

Ona je predala snimke policiji, nakon čega je video objavila i na Instagramu. Stupila je u kontakt i sa majkom nestale devojke i rekla je kako su se "kao majka s majkom, dobro isplakale".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track