MAJKA IZ PAKLA: Žena iz Kurska koja je spalila osmogodišnjeg sina jer je rekao očuhu da ga vara dobila 15 godina robije VIDEO
Foto: Not supplied / East2West News / Profimedia

horor u rusiji

MAJKA IZ PAKLA: Žena iz Kurska koja je spalila osmogodišnjeg sina jer je rekao očuhu da ga vara dobila 15 godina robije VIDEO

Planeta -

Majka koja je spalila svog osmogodišnjeg sina jer ju je "tužio" očuhu i rekao mu da ga vara, osuđena je u Rusiji na 15 godina zatvora.

Anastasija Baulina (32), kasirka iz Kurska priznala je da je polila sina Andreja benzinom i bacila na njega upaljenu šibicu.

Baulina je pokušala da ubedi sud da je samo htela da kazni Andreja, a ne da ga ubije i tvrdila je da je brzo ugasila plamen snegom.

Sudije su odbacile njenu odbranu kada je njena 12-godišnja ćerka Natalija rekla da je zapravo očuh Pavel (35) bio taj koji je ugasio plamen na nesrećnom detetu.

Devojčica je ispričala da ju je majka naterala da gleda kako poliva Andreja benzinom da bi joj potom rekla "hajde da gledmao kako strašilo gori".

Ruska policija uradila je rekonstrukciju ubistva i Baulina je na plastičnoj lutki pokazala kako je polila svoje dete benzinom i zapalila ga.

Baulina je ispričala i da je Andrej vrišteći otrčao u baštu i pao na ruke i kolena pre nego što ga je ona, navodno, pokrila snegom.

Uprkos tome što su mu ruke gorele, Baulina je tvrdila da mu je pomogla da ugasi vatru.

Natalija je ispričala drugačiju priču - da je Pavel bio taj koji je čuo dečakove vriske i izleteo iz kuće, dok je Baulina vrištala na dečaka: "To će te naučiti da držiš usta zatvorena".

Devojčica je ispričala i da je Andrej molio majku "molim te, nemoj", ali da ga je ona ignorisala i zapalila šibicu.

Dečak je hitno prebačen u bolnicu ali je sutradan umro u užasnim mukama.

0598640570, dečak, ubistvo u Kursku
foto: Not supplied / East2West News / Profimedia

Sud je čuo i da je Baulina ranije držala dečaku ruke iznad otvorenog plamena na šporetu jer je uzeo hranu iz frižidera.

Takođe je demantovala preljubu iako su dokazi prikupljeni iz njenog telefona dokazali da je imala aferu. Jedna od poruka glasila je "Živim sa jednom osobom, volim drugu".

Posle donošenja presude, Baulina se nasmejala i rekla lokalnim medijima da nije kriva za ubistvo sa predumišljajem.

"Da, želela sam da uplašim svoje dete ali nisam želela da umre. Tako je Bog odredio meni i njemu", rekla je ona.

Njena ćerka sada živi sa udomiteljskom porodicom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track