POLICIJA UPALA U STAN PEDOFILA U BRAZILU Ono što su pronašli ŠOKIRALO IH JE: On je nenormalni psihopata FOTO
Foto: Lazaro Jr. / AFP / Profimedia

rio de žaneiro

POLICIJA UPALA U STAN PEDOFILA U BRAZILU Ono što su pronašli ŠOKIRALO IH JE: On je nenormalni psihopata FOTO

Planeta -

Policija u Rio de Žaneiru juče je pronašla veliku količinu nacističkih suvenira i oružja čija se vriednost procenjuje na tri miliona evra, u domu Brazilca osumnjičenog za silovanje maloletnice.

Civilna policija Rio de Žaneira rekla je da je pronašla više od 1.000 predmeta u domu neimenovanog 58-godišnjeg muškarca, uključujući nacističke uniforme, časopise, slike, nacističko oznake, slike Adolfa Hitlera, zastave i medalje Trećeg Rajha. Takođe, su pronašli su pištolje i municiju iz toga vremena.

0636927968, pedofil, stan
foto: AFP / AFP / Profimedia

Predmete je policija otkrila kad je ušla u dom muškarca kako bi mu uručila nalog za hapšenje pod sumnjom da je silovao maloletnicu i zlostavljao drugu decu u svojoj stambenoj zgradi na zapadu grada. Osumnjičeni je takođe optužen za ilegalno posedovanje oružja i rasnu diskriminaciju.

"Nenormalni psihopata"

-On je pametan muškarac, ali poriče Holokaust, homofoban je, pedofil je i kaže da lovi homoseksualce, rekao je Luis Armond, detektiv koji vodi slučaj.

-Nisam lekar, ali čini mi se kao nenormalni psihopata, dodao je.

Armond je rekao da osumnjićeni dolazi iz bogate porodice investitora i verojatno je iskoristio svoje nasledstvo da izgradi kolekciju.

Armond je procenio da nacistička uniforma visokog funkcionera može da košta oko 250.000 evra.

Policija istražuje vezu osumnjičenog sa nacističkim i drugim grupama krajnje desnice, pokušavajući da utvrdi da li je bio aktivan na tržištu sa takvim predmetima.

Armond je rekao da je potrebno pronaći muzej za takvu kolekciju.

-Ovo je nešto što je potpuno neobično i šokantno, rekao je.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track