Najnovije vesti

BAJDEN REĐA GAF ZA GAFOM: Gradonačelnici Čikaga se obratio sa GOSPODINE, pobrkao telefon i televiziju, pričao nerazgovetno! VIDEO
Foto: EPA / Shawn Thew

ispadi

BAJDEN REĐA GAF ZA GAFOM: Gradonačelnici Čikaga se obratio sa GOSPODINE, pobrkao telefon i televiziju, pričao nerazgovetno! VIDEO

Planeta

Prvu godinu predsednikovanja Džozefa Bajdena svakako će obeležiti gafovi koji postaju sve češći.

Iako ima poprilično gust raspored, 78-godišnji predsednik SAD je u javnosti sve češće tema zbog nespretnih ispada i lapsusa.

U američkom javnom nenju sv ese češće postavlja pitanje njegovog stanja a naročito nakon poslednjeg javnog nastupa. Naime, tokom govora o vakcinisanju privatnih poslodavaca u SAD, najpre se gradonačelnici Čikaga obratio s "gospodine", potom je počeo nerazgovetno da priča i da se ponavlja, a potom je televiziju zamenio telefonom.

Već na početku govora Bajden je zvučao čudno.

''Gospodine gradonačelniče, hvala vam na pozivu u vaš grad. Kažem vam, svaki put kad dođem u Čikago, postoji neko koga želim da ukradem i vratim u Vašington. To sam već uradio nekoliko puta'', rekao je.

Bajden se potom zbunio i oko saveznih država.

''Još i Ohajo Pensilvanija, Ohajo Pensilvanija, ja sam iz Pensilvanije, predsednik Ilinoisa Den Harmon'', govorio je.

Tokom 20 -minutnog govora, Bajdeni gafovi su se nastavljali.

''Spomenuo bih i Roberta Rajdera, ne, Rejtera...Sinoć sam bio na televiziji…na televiziji…telefonirao sam s osobom na odeljenju urgentne u bolnici".

''Razmislite o ovome: 700 hiljada ljudi je umrlo u SAD. To je duplo više nego u ijednom ratu u kojem smo se borili. Mislim, to je baš…Uglavnom…'', rekao je Bajden.

Kurir.rs / RTL.hr, Foto: EPA /Shawn Thew

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track