Mafijaš izrešetan na punoj plaži

JUžno od Rima

Mafijaš izrešetan na punoj plaži

Planeta -
Korijere dela sera piše da je sa sedam metaka ubijen Gaetano Marino, iz Kampanije - oblasti kod Napulja

RIM - Jedan pedesetogodišnjak, povezan sa napolitanskom mafijaškom organizacijom Kamora, ubijen je na plaži u mestu Teracina, letovalištu južno od Rima. Ta "prava likvidacija" je izazvala paniku među kupačima, javljaju danas italijanski mediji.

Po prvim informacijama iz policije, rimski list Mešađero (Mešagero) piše da je ubijeni "namamljen u zamku i doslovno likvidiran". On je izašao iz mora pošto mu je zazvonio mobilni telefon i otišao ka trotoaru ulice kraj plaže letovališta gde je smesta ubijen. Policija kaže da su ubice ispalile najmanje pet hitaca izazivajući paniku i bekstvo turista.

Korijere dela sera piše da je sa sedam metaka ubijen Gaetano Marino, iz Kampanije - oblasti kod Napulja. Jedan od dvojice napadača je uhapšen, a drugi je pobegao, tvrdi Mesađero. Ovog leta mediji su pisali o raznim spektakularnim događajima na obali u blizini Rima, uključujući jedno ubistvo sa devet metaka u leđa jednog pripadnika "Kamore" koji je uslovno bio na slobodi, a pisali su i o nalaženju bombe među kabinama za presvlačenje u letovalištu Ostija. Policijski sindikat "Silp" je osudio prodor organizovanog kriminala na lokalnu privredu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track