POZNAT UZROK SMRTI GABI PETITO: Vlasti objavile i kada je poznata američka blogerka ubijena! VIDEO
Foto: Instagram/gabby.petito22

tuga

POZNAT UZROK SMRTI GABI PETITO: Vlasti objavile i kada je poznata američka blogerka ubijena! VIDEO

Planeta -

Nakon što je svet šokirala vest o smrti 22-godišnje američke blogerke Gabbi Petito, koja je sa svojim verenikom, 23-godišnjim Brajanom Laundrijem, odlučila kombijem da poseti nacionalne parkove na zapadu Sjedinjenih Država.

Na društvenim medijima objavljene su najnovije informacije vezane za njenu smrt.

Urađeni su rezultati obdukcije tela nesrećne devojčice, a mrtvozornik, dr Brent Blu, zaključio je da je uzrok smrti davljenje, piše AP. Na konferenciji za novinare otkrio je da se procenjuje da je Gabi Petito ubijena tri do četiri nedelje pre nego što je pronađeno njeno telo.

Mrtvozornik je otkrio da su dugo čekali nalaze toksikologije i da su čekali stručni izveštaj antropologa. On je takođe dodao da nesrećna devojka nije bila trudna.

Još nije sasvim jasno da li bi ove informacije mogle dovesti do dodatnih optužbi protiv njenog dečka i partnera na putovanju Brajana Laondrija, za kojim se još traga.

Dr. Blu je odbio da kaže više o samoj obdukciji ili celom slučaju, rekavši da ga je sprečio zakon Vajominga koji je ograničio dozvolu mrtvozornicima da puste.

Petito je sa verenikom otišla na izlet, a njeni roditelji prijavili su nestanak njene ćerke 11. septembra, nakon što se nekoliko dana nije javljala na pozive i poruke.

Kurir.rs/Jutarnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja