TEKSAŠKI POLICAJCI STRADALI DOK SU TEZGARILI U BARU: Upali u noćnu zasedu, dvojica ranjena, jedan mrtav VIDEO
Foto: Screenshot YT

BRUKA

TEKSAŠKI POLICAJCI STRADALI DOK SU TEZGARILI U BARU: Upali u noćnu zasedu, dvojica ranjena, jedan mrtav VIDEO

Planeta -

Muškarac naoružan puškom upucao je trojicu zamenika teksaškog šerifa ispred bara dok su istraživali prijavu u subotu rano, ubivši jednog od njih, saopštile su vlasti.

Jedna osoba je privedena, iako vlasti nisu odmah znale da li je ta osoba osumnjičena ili svedok, rekao je novinarima izvršni pomoćnik šefa policije u Hjustonu Džejms Džons.

"Verujemo da su upali u zasedu, pogođeni ... puškom", rekao je Džons.

Pucnjava se dogodila oko 2:15 ujutro, nakon što su četvorica zamenika policajca okruga Haris, koji su radili dodatni posao u sportskom baru Norte 45, "izašli napolje kako bi rešili smetnju", rekao je Jones.

"Ispostavilo se da je to možda bila pljačka u koju su oni intervenisali ... verovatno im tada nepoznata", rekao je Džons.

"Pokušavali su da uhapse osumnjičenog ili da ga pritvore ... kada su upali u zasedu", i pucali su, rekao je on.

Zamenici su odvedeni u bolnicu, a jedan je preminuo, rekao je policijski starešina Mark Herman. Njihova imena nisu odmah objavljena.

Od preživelih poslanika, jedan je pogođen u leđa i bio je na operaciji u subotu ujutru, a drugi je pogođen u stopalo i spremao se za operaciju, rekao je Herman u subotu rano.

"Ovo je težak period za Ulicu 4. Tražim sve misli i molitve naše zajednice za naše porodice", rekao je Herman.

Istražitelji veruju da je ubica bio muškarac u ranim dvadesetim godinama, kaže Džons. "Nadamo se da ćemo uskoro imati osumnjičenog u pritvoru", rekao je Herman.

Kurir.rs/CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track