NOVI DETALJI SMRTI RUSKIH TURISTA U ALBANIJI: Policija sumnja da su četvoro Moskovljana ugušeni!
Foto: Printscreen/ Youtube

preliminarno

NOVI DETALJI SMRTI RUSKIH TURISTA U ALBANIJI: Policija sumnja da su četvoro Moskovljana ugušeni!

Planeta -

Smrt četiri ruska turista u hotelu u Keretu tretira se kao krivično delo ubistva prenosi Albanian Dejli Njuz.

Policija je odlučila da pokrene istragu sa ovom optužbom, uprkos činjenici da još nisu sve ispitali.

Četiri člana porodice iz Moskve pronađena su mrtva u petak u sauni. Sergej Burenkov (60) i njegova supruga Natalija Burenkova (58) iz Moskve bili su na odmoru u Albaniji sa ćerkom Katjom (31) i njenim partnerom Nikitom Belousov, 37.

Važan dokaz za istražni tim je izjava radnika bazena, koji je izjavio da ga je očistio u petak ujutru. U svom svedočenju, zaposleni je rekao da su ruski turisti kontaktirali hotel i zatražili da SPA prostor bude spreman, jer im je potrebno da se opuste posle celodnevnog putovanja.

Radnik je izjavio da je bazen bio zatvoren oko nedelju dana pre dolaska turista. On je i zatekao mrtve turiste u sauni, kada je trebao da im donese piće koje su naručili.

„Zvao sam nekoliko puta da im kažem da su piće i voće spremni. Posle nikoga odgovorio mi je ušao sam u saunu i video da mi nisu odgovorili. Jedan ležao je na ležaljci, dvoje na klupi, a drugi je sedeo pored bazena. Bili su ugušeni" , rekao je istražiteljima radnik hotela.

Preliminarne istrage je zaključila da su 4 turista ugušena, dok se očekuje otkrivanje drugih detalja o događaju. Policija je takođe istražuje i mogućnost da je došlo do kvara ventilacionog sistema.

Kurir.rs/Albanian Dejli Njuz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track