Najnovije vesti

Bosanka čeka Berluskonijevo dete!

Opet tata

Bosanka čeka Berluskonijevo dete!

Planeta
Sabina Beganović, koja mu je organizovala orgije, sada tvrdi da je trudna i da je spavala samo s njim

BERLIN - Nemačka starleta bosanskog porekla Sabina Began, prozvana "Kvin bi" zbog toga što je organizovala orgije bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija, izjavila je danas u intervjuu novinama "Fato kvotidijano" da je trudna sa njim.

Ona je na pitanje da prokomentariše glasine da bi Berluskoni mogao biti otac njene bebe odgovorila: "Jednostavno je, spavala sam samo sa njim".

Beganova je poreklom iz Bosne i njeno pravo prezime je Beganović.

Berluskoni (75) nije komentarisao ovu tvrdnju, a Beganova (38) nije htela da kaže kakva je bila njegova reakcija, ali je dodala da je on trenutno "vrlo depresivan" i da jedva čeka da se vrati na političku scenu.

"Za njega je politika način da napuni baterije", rekla je ona.

Njeno ime se u italijanskoj štampi dovodi u vezu sa žurkama koje je Berluskoni pravio u svojim rezidencijama u Sardinji i Rimu, na kojima je veliki broj mladih žena izvodio striptiz, što je on lično zvao "burlesknim takmičenjima", navodi AFP.

Berluskoni, koji je podneo ostavku u novembru 2011, i dalje je poslanik parlamenta, ali mu se sudi zbog toga što je imao seks sa maloletnom prostitutkom dok je bio premijer, a onda zloupotrebio položaj da bi to zataškao. On negira sve optužbe.

http://www.youtube.com/watch?v=rTxeeT1vWIM

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...