OLEG DERIPASKA O UPADU FBI U PALATU To rade jer ne žele da se suoče sa istinom! Američki dug je 30 biliona dolara
Foto: Printscreen/Youtube, Profimedia

Dovode ga u vezu sa putinom

OLEG DERIPASKA O UPADU FBI U PALATU To rade jer ne žele da se suoče sa istinom! Američki dug je 30 biliona dolara

Planeta -

Američki FBI pre dva dana upao je u palatu u Vašingtonu, koja pripada ruskom oligarhu Olegu Deripaski, koji je poznat je po svojim vezama s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, kao i po prethodnim poslovnim odnosima s bivšim menadžerom Trampove kampanje Polom Manafortom i britanskim bivšim špijunom Kristoferom Stilom.

Povodom ovog upada na kanalu Telegram oglasio se i sam Oleg Deripaska, koji je u svom komentaru okačio i video snimak upada.

"Gledajući sve što se dešava u Americi, ne mogu, a da se ne načudim američkom establišmentu, koji uporno promoviše mit o navodnom mešanju Rusa u Predsedničke izbore u SAD 2016. godine. Vreme je da priznamo ono što je očigledno: Tramp je pobedio, naravno nije to uradio sam. Pomogao mu je vašingtonski establišment, koji je toliko naljutio biračko telo da su bili spremni da glasaju za svakoga novog. I nastavljaju sa ponavljanjem iste stare priče i danas umesto da se suoče sa istinom da je američki dug već skoro 30 triliona dolara, dešava se to da će se Kina (silom ili polu-dobrovoljno) ponovo ujediniti sa Tajvanom, stvarajući Tihi okean delom kineske vodene teritorije", izjavio je Deripaska i poručio vlastima u Vašingtonu.

"Istovremeno, primena nuklearne tehnologije u mirnodopske svrhe u Sjedinjenim Državama je izgubljena, što znači da će nastaviti da sagorevaju ugalj i gas, zagađujući životnu sredinu. Evropa, takođe, ne želi više da se smrzava ove zime zbog horor priča iz NATO-a koje govore kako Rusi dolaze. Umesto da se nose sa ovim novim izazovima, oni nastavljaju sa ovom apsurdnom predstavom."

Kurir.rs/A.Mlakar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track