Mislili da je poznat zbog lažnih paparaca

Mislili da je poznat zbog lažnih paparaca

Planeta -
Bret Koen (21) unajmio fotografe, kamermane i dva bodigarda i iznajmio auto, zbog čega ga je masa Njujorčana oduševljeno pratila i slikala misleći da je prava zvezda

NJUJORK - Vole poznate.Američki student Bret Koen (21) unajmio je lažne paparace i obezbeđenje i iznajmio limuzinu i tako masu ljudi u centru Njujorka naveo da ga prate i slikaju se s njim, pošto su bili ubeđeni da je mladić slavna ličnost. Ceo plan student je osmislio uz pomoć najboljeg prijatelja Edvarda Strama (23), da bi dokazao koliko je američko društvo opterećeno slavom i poznatim ličnostima.Mladić je svoju šetnju s paparacima, dva bodigarda i desetak članova tima koji su s njim učestvovali u akciji započeo ispred poznatog televizijskog studija NBC u Njujorku. Naime, on se nalazio unutra, dok su ga ispred zgrade čekala tri unajmljena kamermana i tri fotografa. Kad je mladi Bret izašao u dobroj odeći i sa atraktivnim naočarima za sunce, blicevi su počeli da sevaju, a slučajnim prolaznicima nije trebalo mnogo da se okupe ne bi li dobili priliku da vide slavnu ličnost. Svi su odmah izvadili telefone i počeli da slikaju mladu „zvezdu“. Međutim, tu je interesovanje za Breta tek bilo počelo.Kad je krenuo u šetnju njujorškim Tajms skverom, studenta su pratile desetine devojaka, koje su trčale za njim i vrištale. Iako im je bilo potpuno nejasno ko bi misteriozni, privlačni mladić mogao da bude, to ih nije sprečavalo da mu priđu, zamole ga za autogram i fotografišu se s njim.- Neverovatno! Ovo je čudesno! On je divan - rekla je jedna oduševljena tinejdžerka.

Koen u pratnji čuvara i lepotica
Koen u pratnji čuvara i lepotica

Koen u pratnji čuvara i lepotica
Koen u pratnji čuvara i lepotica

Bili ubeđeni da je zvezda!Mladićevi saradnici pitali su okupljene ljude da li znaju ko je Bret Koen. Jedan stariji gospodin odgovorio je:- Čuo sam njegov najnoviji singl i mislim da je prilično dobar.Drugi je bio ubeđen da zna da je Bret mlada filmska zvezda u usponu:- Mislim da je odličan i pred njim je sjajna budućnost. Upravo sam se slikao s njim i stvarno se osećam posebno - rekao je entuzijastično sredovečni Njujorčanin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track