FRIZERKA PODELILA BIZARAN VIDEO SA VAŠKAMA KOJE MILE PO GLAVI MUŠTERIJE Bube se roje po njenom licu i vratu VIDEO
Foto: Profimedia

jezivo

FRIZERKA PODELILA BIZARAN VIDEO SA VAŠKAMA KOJE MILE PO GLAVI MUŠTERIJE Bube se roje po njenom licu i vratu VIDEO

Planeta -

Jedna frizerka iz Sidneja, koja ima licencu za uklanjanje vaški je podelila užasavajući video tinejdžerke čija je kosa prepuna vaški.

Kako se na snimku može videti, bube gamižu kroz njene dugačke pramenove na njeno lice i vrat, prenosi Dejli mejl.

Rejčel Maroun, 21, koja živi u Sidneju, radi kao tehničar za vaške. Nju je posetila 13-godišnja devojčica sa dugom braon kosom. Ona se duže vreme bori sa milionima parazita u njenoj kosi.

0641494810, vaške
foto: Jam Press Vid/@trashywashyy / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada je stigla, Maron je ostala u šoku ozbiljnošću ovog slučaja i pokazala je tinejdžerkinu kosu u kojoj su se nalazile na stotine gnjida (jajašaca vaški) kao i vaškama koje puze po glavi.

Na snimku, koji je podelila sa svojih 1,7 miliona pratilaca na TikTok-u, frizerka snima kosu klijenta i pita se da li će morati da ošiša i obrije devojčicu.

-Kada mi klijent ovako dođe, ja pomislim kakvo je ovo prokletstvo, napisala je ona u postu.

Dajući gledaocima bliži pogled na jajašca i vaške, koje se vide kako puze jedne pored druge, Maron je dodala da ponekad briju glave, ali da to ovoga puta nije želela da uradi jer 13-godišnja devojčica ima dugačku kosu.

Objava, koja je od tada prikupila 74 miliona pregleda, šokirala je gledaoce, a jedan od komentara je bio: 'Cela njena glava je živa sa njima!'

-Mislim da je na njenoj glavi bilo više vaški nego pramenova kose, rekla je frizerka koja se bavi istrebljivanjem vaški.

Ona je priznala da je situacija bila preteška, ali videvši jasne rezultate na kraju je ono što čini njen posao vrednim.

Nakon tretmana, Maron je rekla da mlada devojka nije mogla da prestane da se smeje i dodiruje kosu i to je opisala kao ''neopisivo olakšanje''.

-Mogućnost da joj se vidi skalp bila je prekretnica, ali to što je njena duga kosa bila potpuno čista je ono što je učinilo čitav proces najvrednijim, rekla je.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja