ČISTO ZLO Isplivali detalji o životu nekrofila koji je opštio sa čak 100 leševa! Komšije: Skoro 20 godina nije podizao roletne
Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

ČUDOVIŠTE

ČISTO ZLO Isplivali detalji o životu nekrofila koji je opštio sa čak 100 leševa! Komšije: Skoro 20 godina nije podizao roletne

Planeta -

Komšije čudovišta iz mrtvačnice Dejvida Fulera otkrili su jeziv život u predgrađu ubice i nekrofila u kući gde su njegove roletne bile spuštene 20 godina.

Fuler (67) ove nedelje je priznao ubistva Vendi Knel i Kerolajn Pirs iz 1987. godine u krevetu u Tunbridž Velsu u Kentu, kako se ispostavilo, snimio je sebe kako ima polne odnose sa 100 ženskih leševa u bolničkoj mrtvačnici.

0641764515, Dejvid Fuler
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Komšije su ispričale kako ''čudni'' Fuler nikada nije podigao roletne – čak ni leti – tokom 18 godina koliko je živeo u svom domu Hitfild, u Istočnom Saseksu, prenosi San.

Drugi su rekli da je Fuler, koji je odbijao da uspostavi kontakt očima posedovao brojne kamere, stalno je vozio automobil u ranim satima i stalno je prao automobil.

-Užasno je saznati da čovek sposoban za ovakve zločine živi u našem malom naselju, rekao je jedan komšija.

-Retko kada smo razgovarali, ali je često bio napolju i prao automobil. Sada mi se jeza penje uz kičmu, zašto ga je uvek prao? Da bi se oslobodio dokaza? To je užasna slika koju ne mogu da izbacim iz glave. Ovde su svi prijateljski raspoloženi, ali on je uvek bio čudan. Često smo ga čuli kako odlazi u 2 ili 3 sata ujutro i sada znamo kuda je išao, dodao je.

Fuler (67) je u četvrtak pred sudom priznao da je 1987. godine ubio Vendi Nel i Kerolin Pirs što je policiji omogućilo da sudu predoči njegovu istoriju devijantnog ponašanja, uključujući DNK, snimke i fotografije Fulera kako "seksualno penetrira ženske leševe", prenose britanski mediji.

Detektivi su pronašli i njegov dnevnik u kome je detaljno opisao starost svakog leša koji je oskrnavio i način na koji je to uradio.

Policija veruje da je tokom svoje 30-godišnje "karijere" Fuler imao seks sa desetinama leševa od kojih je najmlađa preminula osoba imala devet a najstarija 100 godina.

Fuler je ranije rekao da je ubio Pirsovu i Nelovu, ali nije želeo da prizna ubistva, pozivajući se na mentalnu bolest.

Uhapšen je u decembru 2020. godine u svom porodičnom domu nakon što je policija pronašla njegov DNK na odeći Nelove i Pirsove i uporedila ih sa podacima iz svoje baze u kojoj je imala i DNK jednog njegovog rođaka.

Obe devojke, koje su bile u ranim dvadesetim u vreme ubistva, pronađene su prebijene i ugušene. Policija je utvrdila da se Fuler vratio Nelovoj i posle smrti. Za Pirsovu nisu bili sigurni jer je njeno telo pronađeno posle tri nedelje.

Kako su DNK analize bile u povoju u vreme ubistava, policija je tek 2019. uspela forenzički da poveže ubicu sa Pirsovom zahvaljujući DNK ostacima sa njenih hulahopki koje su posle uporedili sa svojom bazom podataka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track