TRAMP IMA REŠENJE ZA MASOVNE PLJAČKE U SAD: Poslao bi jedinicu koja je bila na ulicama Vašingtona kada ga je nasledio Bajden VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter, EPA-EFE/JIM LO SCALZO / POOL

efikasno

TRAMP IMA REŠENJE ZA MASOVNE PLJAČKE U SAD: Poslao bi jedinicu koja je bila na ulicama Vašingtona kada ga je nasledio Bajden VIDEO

Planeta -

Bivši predsednik Tramp pozvao je demokratske gradske čelnike da dovedu Nacionalnu gardu kako bi pomogli u borbi protiv masovnih pljački širom zemlje.

„Ako demokrate odmah ne zaustave pljačke koje se dešavaju u njihovim gradovima, Nacionalna garda mora biti pozvana“, rekao je bivši predsednik u izjavi u utorak.

Ranije ovog meseca, grupa od oko 40 lopova upala je u radnju Luj Vitona u San Francisku, razbijajući prozore i zgrabivši sve predmete koji su im bili na dohvat ruke pre nego što su ih utovarili u automobile koji su čekali napolju. Pobegli su sa preko milion dolara u robi.

„Tako nešto se nikada nije dogodilo u našoj zemlji. Veliki broj prodavnica napušta San Francisko i druge gradove. Neki lanci zatvaraju većinu svojih prodavnica, sve to nije ni za poverovati“, rekao je Tramp.

Na Crni petak, lutajući horda pljačkaša opljačkao je radnju Botega Veneta u Los Anđelesu pre nego što je krenuo u Home Depot. U lancu za poboljšanje doma, njih osmoro je ukralo maljeve, ključeve i čekiće, pretilo mušterijama, a zatim pobeglo u 10 automobila za bekstvo.

Kurir.rs/Daily Mail

Bonus video:

39:11

USIJANJE 12.11.2021. GRUBJEŠIĆ, VULETIĆ I KOJČIĆ: Uticaj Bajdenove Amerike na Srbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track