Najnovije vesti

U TESTO ZA PICU STAVLJAO EKSERE I ŽILETE IZ OSVETE: Zbog bizarnog zločina završio u zatvoru, u suzama se izvinjavao FOTO
Foto: Profimedia

mora da plati i odštetu poslodavcu

U TESTO ZA PICU STAVLJAO EKSERE I ŽILETE IZ OSVETE: Zbog bizarnog zločina završio u zatvoru, u suzama se izvinjavao FOTO

Planeta

Muškarac optužen da je stavljao žilete i eksere u testo za picu u supermarketima u Mejnu i Nju Hempširu završio je u zatvoru.

Osuđen je na četiri godine i devet meseci zatvora.

Nikolas Mičel (39) iz Dovera u Nju Hempširu uhapšen je u oktobru 2020. nakon što su žileti pronađeni u testu za picu koje je neko kupio u marketu Hanaford u Sakou.

Kasnije je otkriveno da su tri kupca u toj radnji kupila testo u kojem su se nalazili žileti ili ekseri te da se to dogodilo i u supermarketima lanca Hanaford u Senfordu i Doveru.

Mičel je bio zaposlen u kompaniji It'll Be Pizza koja proizvodi nekoliko vrsta testa, uključujući testo Portland Pie Co. u koje je stavljao opasne predmete, prenosi Skaj Njuz.

Mičel je u junu priznao krivicu za neovlašćeno korišćenje potrošačkih proizvoda i pristao da neće uložiti žalbu u slučaju izricanja kazne koja nije duža od četiri godine i devet meseci.

Maksimalna kazna za neovlašćeno korišćenje potrošačkih proizvoda je 10 godina zatvora.

Mičel se tokom suđenja u suzama izvinjavao zbog svojih postupaka, rekavši da nije hteo nikoga da povredi, već je želeo da se osveti kompaniji jer je dobio otkaz.

Mičel takođe mora da plati 230.000 dolara odštete supermarketu Hanaford.

Kurir.rs/Sky News

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja