FINSKA PREMIJERKA UHVAĆENA U NOĆNOM PROVODU: Sana Marin ne mari za pandemiju, plesala i pila do ranih jutarnjih sati!
Foto: AP/Vesa Moilanen/Lehtikuva

provaljena

FINSKA PREMIJERKA UHVAĆENA U NOĆNOM PROVODU: Sana Marin ne mari za pandemiju, plesala i pila do ranih jutarnjih sati!

Planeta -

Finska premijerka Sana Marin (36) viđena je kako pije pivo i pleše sa prijateljima u noćnom klubu Butčers u Helsinkiju do ranih jutarnjih sati.

Očigledno nimalo opterećena pandemijom i novom varijantom korona virusa, omikronom, oko kojeg se diže histerija širom sveta, ostala je napolju do 4 sata ujutru, prenosi Dejli mejl.

Pre toga, premijerka je bila na večeri u restoranu Grotesk, a kasnije je nastavila da se druži sa suprugom Markusom Rajkonenom i njihovim prijateljima u klubu, preneo je lokalni list Seiska.

- Sedela je sa drugaricama i činilo se da se svi dobro zabavljaju. Ali bilo je očigledno da je Sanna i dalje bila malo uznemirena zbog ljudi koji bulje u nju. Na kraju večeri društvo je opkolilo premijerku, verovatno da bi se osećala opuštenije u klubu – rekao je jedan od gostiju.

Inače, u Finskoj je do sada otkriven samo jedan slučaj infekcije omikronom, a ta zemlja već sada može da se pohvali jednom od najnižih stopa zaraze koronom u Evropi. U subotu su imali 1277 novih slučajeva zaraze, dok je, na primer, u Nemačkoj taj broj bio čak 56.739.

Inače, Finska je prošle nedelje objavila da će svi u zdravstvenom i socijalnom sistemu morati da se vakcinišu protiv kovida. Vlada takođe insistira na pojačanom testiranju, a preporučuje se rad na daljinu gde god je to moguće. Pored toga, svi putnici koji dolaze u zemlju moraju imati kovid sertifikat koji pokazuje da su vakcinisani, a oni bez njega će morati da se testiraju na koronu.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja