NAPOKON KOD KUĆE Ovako se čuvena švedska kompanija oprostila od Angele Merkel! Društvene mreže se usijale!
Foto: EPA/MARCIN OBARA

muti uskoro odlazi

NAPOKON KOD KUĆE Ovako se čuvena švedska kompanija oprostila od Angele Merkel! Društvene mreže se usijale!

Planeta -

Nemačka se nedeljama oprašta od kancelarke u odlasku, Angele Merkel,a sada se na nesvakidašnji način od nje oprostila i švedska kompanija Ikea.

Išla je u oproštajne posete, održala se velika svečanost u njenu čast,mnogi su joj odavali počast, ali možda jedan od najoriginalnijih oproštaja od čuvene ''muti'' je napravila švedska kompanija Ikea.

Naime na Tviter nalogu te robne kuće za nemačko tržište osvanula je fotografija Merkelove iz profila kako sedi u Ikeinoj čuvenoj beržeri, a obučena je u svom standardnom stlu sakou, koji je postao njen zaštitni znak i pantalonama.

Najverovatnije, u beržeri sedi dublerka Merkelove, koja je imala dosta posla kao njena dvojnica, a možda je i reč o fotomontaži.

0623169990, Ursula Vanecki, Angela Merkel, dvojnica
foto: dpa Picture-Alliance via AFP / AFP / Profimedia

Na fotografiji piše i ''Napokon kod kuće''. Švedska kompanija očito aludira na to da će, nakon 16 godina vladavine, Merkelova konačno moži da odmara u toplini svog doma.

Dremaću

Tviteraši su oduševljeni reklamom koja je, javljaju korisnici ove društvene mreže iz Nemačke, juče ujutro osvanula u tamošnjim medijima. U međuvremenu je fotografiju na Tviteru objavila i nemačka Ikea.

Inspiraciju su možda pronašli u izjavi Angele Merkel da će nakon odlaska u penziju ''za početak malo dremati''.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track