PUKLA BRUKA NA OSTRVU: Milijarder pedofil sa svojom madam u kolibi na imanju kraljice Elizabete Druge!
Foto: Profimedia

VELIKI SKANDAL

PUKLA BRUKA NA OSTRVU: Milijarder pedofil sa svojom madam u kolibi na imanju kraljice Elizabete Druge!

Planeta -

Na suđenju Gilejn Maksvel novi dokazi o povezanosti Džefrija Epstina s princem Endruom, srednjim sinom britanske vladarke

mama i nevaljali sinčić... Kraljica Elizabeta i princ Endru
mama i nevaljali sinčić... Kraljica Elizabeta i princ Endrufoto: Profimedia

U Velikoj Britaniji se podigla velika prašina nakon što je na suđenju Gilejn Maksvel, koja je optužena da je podvodila maloletnice pokojnom milijarderu pedofilu Džefriju Epstinu, objavljena njihova zajednička fotografija iz kolibe koja se nalazi na imanju Balmoral, koje pripada britanskoj kraljici Elizabeti Drugoj.

Imanje u Škotskoj

Fotografija sa imanja u Škotskoj još jedan je dokaz o bliskim odnosima koje su Maksvelova i Epstin, koji je preminuo pod sumnjivim okolnostima u zatvoru na Menhetnu u avgustu 2019. godine, imali s princem Endruom, srednjim sinom britanske vladarke.

Masaža u avionu... Gilejn Maksvel i Džefri Epstin
Masaža u avionu... Gilejn Maksvel i Džefri Epstinfoto: Profimedia

Privatne fotografije - Bose noge u nedrima

Među ostalim fotografijama koje su prikazane, a koje su privukle veliku pažnju javnosti, nalazi se i ona na kojoj Džefri Epstin tokom leta avionom gura bosu nogu u nedra Gilejn Maksvel, koja kao da pokušava da mu je masira.

Pritom Maksvelova ima raskopčanu košulju i majicu i grudi su joj razgolićene.

Očigledno je par uživao u svojim perverznim seksualnim igrarijama.

Naime, Virdžinija Roberts Džofri, jedna od žrtava madam Gilejn Maksvel i Džefrija Epstina, javno je optužila princa Endrua da ju je seksualno zlostavljao kada je imala 16 godina.

Veruje se da je fotografija Gilejn Maksvel i Džefrija Epstina nastala 1999, kada ih je princ Endru pozvao na kraljičino imanje.

Fotografija je pronađena u Epstinovoj vili na Menhetnu.

Mediji u Velikoj Britaniji ranije su objavili nekoliko fotografija kraljice Elizabete Druge kako sa članovima porodice sedi ispred iste brvnare.

Pre zlostavljanja Princ Endru, maloletna Virdžinija Roberts i Gilejn
Pre zlostavljanja Princ Endru, maloletna Virdžinija Roberts i Gilejnfoto: Profimedija

Tužilaštvo u Njujorku pokušava da dokaže da su Gilejn i Džefri bili "partneri u zločinu".

Maksvelova je, prema optužbama, pripremala maloletnice za Epstina, koji ih je potom seksualno zlostavljao pod plaštom pružanja masaža i druženja.

Maksvelova preko svojih advokata tvrdi kako je ona žrtveni jarac i da se njoj sudi za zločine koje je počinio Epstin.

Mreža maloletnica

Pre smrti (obesio se u ćeliji iako je bio pod prismotrom čuvara) Epstin je bio optužen za vođenje velike mreže maloletnih devojaka koje je koristio za seks.

Na suđenju je ranije svedočio pilot privatnog aviona Džefrija Epstina koji je potvrdio da je u više navrata upravljao letelicom u kojoj se nalazio britanski princ, kao i drugi bliski prijatelji milijardera pedofila, među kojima su Bil Klinton, Kevin Spejsi, Vudi Alen...

Kurir.rs

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track