NEMOJTE, NEMOJTE, NEMOJTE! Tramp rekao da je primio buster dozu, njegova publika ga izviždala VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

blam

NEMOJTE, NEMOJTE, NEMOJTE! Tramp rekao da je primio buster dozu, njegova publika ga izviždala VIDEO

Planeta -

Bivšeg predsednika SAD izviždala je njegova publika, kada je rekao da je primio i treću, buster dozu vakcine protiv korone.

Trampa su izviždali na njegovoj vlastitoj turneji, odnosno jednom panelu na kojem ga je ugostio bivši voditelj Foks Njuza Bil O'Rajli.

Društvenim mrežama kruži snimak na kome se čuje O'Rajli kako kaže: "Predsednik i ja smo vakcinisaci" da bi potom pitao Trampa: "Da li ste primili buster?"

Nakon kraće pauze, Tramp je odgovorio sa "da", što je izazvalo zvižduke negodovanja kod dela publike.

"Nemojte, nemojte, nemojte, nemojte, nemojte", rekao je potom bivši predsednik Amerike s namerom da ih ućutka. "U redu je. To je manja grupa tamo", dodao je i pokazao prema publici.

Iako je na kraju svog mandata i posle toga govorio koliko je njegova administracija doprinela tome da Amerikanci mogu da se vakcinišu protiv korone, Tram je retko govorio o svom vakcinalnom statusu, piše Index.hr.

Tramp je koronu preležao dok je bio predsednik a prvu dozu je primio neposredno nakon što je napustio Belu kuću. CNN je mesecima kasnije izveštavao da Trampovu vakcinaciju nije zabeležio zvanični fotograf niti bilo ko drugi iz Bele kuće.

Tramp je u intervjuu za Vol Strit žurnal u septembru rekao da verovatno neće uzeti buster dozu. "U dobroj sam formi i verovatno neću uzeti buster dozu", rekao je tada.

"Videću kasnije. Nisam protiv buster doze, ali ona verovatno nije za mene", dodao je on.

Ovo, inače, nije prvi put da je Tramp izviždan zbog priče o vakcinama.

"Potpuno verujem u vaše slobode. Verujem. Morate da uradite ono što morate da uradite. Ali vam preporučujem da se vakcinišete. I ja sam se vakcinisao To je dobro. Vakcinišite se", rekao je na jednom skupu u Alabami u avgustu.

Deo publike ga je i tada izviždao na šta je Tramp rekao: "Ne, to je OK. U redu. Imate slobodu izbora, ali, eto, ja sam se vakcinisao. Ako vakcina ne bude radila, bićete prvi koji će to saznati, ok?".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track