SAVET BELE KUĆE FRUSTRIRANIM BAJDENOVIM PRISTALICAMA! Psaki: Praktikujte kik-boks ili popijte neki koktel! VIDEO
Foto: Kurir Štampano

loša nedelja

SAVET BELE KUĆE FRUSTRIRANIM BAJDENOVIM PRISTALICAMA! Psaki: Praktikujte kik-boks ili popijte neki koktel! VIDEO

Planeta -

Sekretarka za štampu Bele kuće Džen Psaki okrenula se u petak kada je izrazila svoju frustraciju zbog „razorne“ nedelje Bajdenove administracije nakon neuspeha više inicijativa demokratske politike da prođu Senat.

Tokom pojavljivanja u emisiji "Vju" na ABC-u, Psaki je požalila što je Senat odbio predloženi savezni zakon o glasanju, kao i potez da se ukine senatski filibuster, i ohrabrila ljutite pristalice da "idu na čas kiks boksa" i "popiju koktel margaritu" tokom vikenda pre nastavka borbe.

„Put napred je da moramo da nastavimo da se borimo“, rekla je Psaki gostujućoj kovoditeljici Linzi Dejvis, koja je pitala gde vidi stvari u vezi sa predlogom zakona o glasanju nakon senatora Kirstena Sinema, D-Ariz., i senatora Džoa Mančina, DV .Va., odluka da se glasa sa svim republikancima u protivljenju promenama filibustera.

„Mislim da je ova nedelja bila frustrirajuća, razarajuća, ljuta, sve te stvari“, dodala je ona. „Postoji toliko aktivista širom ove zemlje koji su bili tako centralni da se dođe do ove tačke. Mislim, pre samo godinu dana, bilo je više ljudi koji su se protivili filibusterskim promenama u Senatu, tako da smo napravili određeni napredak u tome. ispred, ali moramo da ostanemo na tome."

„Zato, moj savet svima koji su frustrirani, tužni, ljuti, ljuti: Osetite te emocije, idite na čas kik-boksa, uzmite margaritu, uradite šta god treba da uradite ovog vikenda, a zatim se probudite u ponedeljak ujutru. Moram da nastavim da se borim", rekla je ona.

Kurir.rs/Fox News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track