DEVOJČICA KOJA JE NESTALA PRE 2 GODINE PRONAĐENA ŽIVA: Oštrooki detektiv spazio mala stopala kako vire iz prostora ispod stepenica
Foto: printscreen

njujork

DEVOJČICA KOJA JE NESTALA PRE 2 GODINE PRONAĐENA ŽIVA: Oštrooki detektiv spazio mala stopala kako vire iz prostora ispod stepenica

Planeta -

Šestogodišnja devojčica koja je nestala pre dve godine pronađena je živa u tajnoj prostoriji ispod stepeništa

Oštrooki detektiv njujorske policije spazio je "malena stopala" u "hladnom i vlažnom" skrivenom prostoru ispod stepeništa u Saugertisu u američkoj državi Njujork.

Kako prenosi Skaj njuz, Pejsli Šoltis (6) su navodno oteli njeni roditelji koji su 2019. izgubili starateljstvo nad njom i policija veruje da su je držali u kući u kojoj žive njena baba i deda.

Detektivi su po dojavi stigli na adresu u Saugertiesu u ponedjeljak uveče. Tada je policajac, koristeći baterijsku lampu, kroz pukotinu na stepeništu primetio deo ćebeta kako viri.

"Detektivi su alatom morali da uklone nekoliko drvenih stepenica i tada su ugledali par malenih stopala", saopštila je policija."Nakon što je uklonjeno još nekoliko stepenica, otkrili su dete i njenu otmičarku".

Pejsli i 33-godišnja žena skrivale su se u maloj, hladnoj i vlažnoj prostoriji sobi ispod stepenica.

Devojčica je, navode iz policije, dobrog zdravstvenog stanja. Žena i dva muškarca iz kuće uhapšeni su i optuženi zbog ugrožavanja dobrobiti deteta.

Kurir.rs

Bonus video:

01:12

MALA BRIDŽIT JE ČUDO OD DETETA: Kao od šale svira Betovena, sa samo 4 godine nastupala u čuvenom KARNEGI HOLU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja