NUDILA UČENICIMA DA JEDU KOLAČE U KOJE JE STAVLJALA OVO! Nastavnica iz pakla osumnjičena za niz s*ksualnih zločina!
Foto: Profimedia / JENS BUTTNER / AFP

41 godina iza rešetaka

NUDILA UČENICIMA DA JEDU KOLAČE U KOJE JE STAVLJALA OVO! Nastavnica iz pakla osumnjičena za niz s*ksualnih zločina!

Planeta -

Nastavnica iz srednje škole u Luzijani suočiće se sa kaznom od 41 godine zatvora nakon što je proglašena krivom za niz optužbi za seksualne zločine, uključujući davanje svojim učenicima kolače sa spermom njenog tadašnjeg muža.

Sintija Perkins (39) prihvatila je sporazum o priznanju krivice u ponedeljak - nekoliko sati pre nego što je trebalo da počne izbor porote za njeno suđenje - što je rezultiralo odbacivanjem 68 optužbi i pristankom da svedoči protiv svog bivšeg muža, osramoćenog šerifovog poručnika Denisa Perkinsa, prenosi Dejli mejl.

Bivši nastavnik srednje škole Vestsajd izjasnila se krivom za silovanje drugog stepena, kao i pravljenje dečje pornografije.

Sintija i Denis, uhapšeni su 2019. godine po više od 150 optužbi za seksualne zločine, uključujući zajedničko seksualno zlostavljanje deteta.

Tužioci su za Livingston Periš njuz rekli da su dobili ''blagoslov'' od porodice maloletne žrtve da prihvate sporazum o priznanju krivice, ''znajući da je 40 godina… prilično dugvremenski period u zatvoru''.

Sintija i Denis su uhapšeni u oktobru 2019. godine kada su vlasti pronašle fotografiju golog para sa maloletnom osobom nakon što su dobili dojavu od Nacionalnog centra za nestalu i eksploatisanu decu.

Denis, koji je otpušten iz kancelarije šerifa okruga Livingston nakon hapšenja, optužen je po 78 tačaka krivičnih dela. Denis je radio u šerifovoj kancelariji od 2002. godine pre nego što je uhapšen.

Sintija, koja je dala otkaz kao nastavnica u srednjoj školi na dan kada je uhapšena, optužena je u 72 tačke optužnice.

Predavala je engleski jezik u srednjoj školi Vestside džunior od 2016. godine. Pre toga je četiri godine radila u jednoj drugoj srednjoj i u jednoj osnovnoj školi.

Sintija je podnela zahtev za razvod ubrzo nakon hapšenja, navodeći da je Denis izmanipulisao njom da počini zločine.

Prihvatanjem sporazuma o priznanju krivice u ponedeljak, Sintija se odrekla svakog prava na žalbu i pokušaj da izbegne osudu.

Državni tužilac Luizijane Džef Landri takođe je rekao da je "poštedela žrtve da ponovo prožive svoje užasne zločine tokom ovog konkretnog suđenja".

Bivši par je takođe bio pogođen sa četiri optužbe u kojima su ih optuživali da su u dva odvojena navrata 2018. i 2019. hranili Sintijino odeljenje u srednjoj školi Vestsajd pekarskim proizvodima koji sadrže Denisovu spermu.

U jednoj od tužbi navodi se da je otac studenta koji je jeo te kolače pao u depresiju zbog incidenta.

Još jedna tužba tvrdi da su učenik i roditelj pogođen mentalnim zdravljem i problemima u ponašanju, te da nisu mogli da spavaju od incidenta sa kolačićima.

U tužbi podnetoj prošlog maja, roditelji učenika su naveli da je Sintija pokazivala jednoj devojčici neprikladne fotografije, kao i da je ona fotografisala i snimila maloletnicu.

Sve četiri optužbe, koje su podnete odvojeno, takođe su optužile školski odbor Livingstona za nemar.

Za sada ostaje nejasno da li će se tužbe dalje voditi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track