MUŠKARAC UHAPŠEN TRI PUTA ZA 16 SATI: Hvatali ga zbog nepropisnog prelaska ulice, upada na posed i u stan u Los Anđelesu
Foto: printscreen

baksuz

MUŠKARAC UHAPŠEN TRI PUTA ZA 16 SATI: Hvatali ga zbog nepropisnog prelaska ulice, upada na posed i u stan u Los Anđelesu

Planeta -

Muškarac iz južne Kalifornije uhapšen je tri puta u jednom danu.

Policija je prvi put uhapsila Džejmsa Langdona dogodilo se oko 3 sata ujutru u Glendejlu u Los Anđelesu nakon što je navodno pobegao policiji koja je pokušala da ga zaustavi zbog nepropisnog prelaska ulice.

Langdon (47) je uhapšen zbog navodne opstrukcije i odveden u bolnicu nakon što je zatražio medicinsku pomoć. Kasnije je pušten i naloženo mu je da se pojavi pred sudom kasnije.

Nekoliko sati kasnije, uhapšen je po drugi put zbog navodnog upada u dvorište firme u Glendejlu nakon što je jedan zaposleni rekao da su ga zatekli kako pokušava da uđe u zatvoreni prostor sa šrafcigerom. Uhapšen je zbog upada na posed, ali je pušten tri sata kasnije zbog hitne naredbe za kauciju od nula dolara.

Predveče oko 19 časova istog dana, policija, koja je došla po prijavi stanara da je neko upao u stan, pronašla je u njemu Langdona.

Kada je Langdon video policajce, navodno je otrčao nazad u prazan stan i zabarikadirao se unutra. Policajci su ga posle nešto pregovaranja uhapsili zbog upada u stan i vandalizma - naneo je štetu od oko 6.000 dolara na stanu i zgradi, saopštila je policija.

Langdon je ostao u zatvoru uz kauciju od 150.000 dolara nakon trećeg hapšenja, prenosi Njuzvik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track