OVO JE TRENUTAK KADA JE POGOĐEN TV TORANJ U KIJEVU Bio je visok 385 metara
Foto: screenshot Twitter NEXTA

ukrajina

OVO JE TRENUTAK KADA JE POGOĐEN TV TORANJ U KIJEVU Bio je visok 385 metara

Planeta -

Oko u 17 sati po lokalnom vremenu u Kijevu je pogođen 385 metara visoki televizijski toranj. Društvenim mrežama vrlo brzo su se počeli da se šire snimci razaranja, a napad je ubrzo potvrdilo ukrajinsko ministarvo unutrašnjih poslova.

- Jasno je da televizijski kanali neko vreme neće da rade, ali u skoroj budućnost problem će biti rešen, stoji u saopštenju.

Nekoliko sati ranije ruska vojska u saopštenju je objavila da će izvesti napade na 'tehnološke centre ukrajinske službe bezbednosti i 72. glavni centar za psihološke operacije (PsyOps) u Kijevu'. Oni su upozorili građane da pobegnu sa tog područja.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track