KLIČKO: UBILI SMO NEKE LJUDE, VALJDA NJIH 6! Svet bruji o izjavi boksera i gradonačelnika Kijeva koji u uniformi brani svoj grad!
Foto: Profimedia, Printscreen/Youtube

gradonačelnik kijeva

KLIČKO: UBILI SMO NEKE LJUDE, VALJDA NJIH 6! Svet bruji o izjavi boksera i gradonačelnika Kijeva koji u uniformi brani svoj grad!

Planeta -

Izjava koju je legendarni bokser Vitalij Kličko dao krajem februara za "Skaj njuz" nekoliko dana kasnije odjeknula je u svetskoj javnosti.

Aktuelni gradonačelnik Kijeva govorio je o dramatičnoj situaciji u prestonici Ukrajine i tom prilikom je rekao da je u akciji likvidirano nekoliko ljudi.

"Za nas je bezbednost naših čljudi glavni prioritet. Ali, takođe, pokušavamo da ulovimo napadače. Mnogo je snajperista na putu, niko ne bi trebalo da izlazi napolje. Sinoć smo ubili neke ljude, valjda šest ljudi. Ne brine me snaga ruske vojske, mi smo spremni da se borimo. Mi branimo svoje porodice, svoju zemlju, grad i budućnost", rekao je Kličko.

Mnogi su preneli da je upravo bivši bokser učestvovao u akciji u kojoj su likvidirani neprijatelji iz Rusije.

Podsetimo, Kličko je nakon blistave bokserske karijere uplovio u politiku, već osam godina obavlja dužnost gradonačelnika Kijeva.

Kurir sport/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track