OVAJ SNIMAK IZ UKRAJINE RAZNEŽIO JE CEO SVET! Pogledajte kako je vojnik zaprosio devojku na frontu POČELO JE KAO HOROR
Foto: Youtube/Printscreen

prelepo

OVAJ SNIMAK IZ UKRAJINE RAZNEŽIO JE CEO SVET! Pogledajte kako je vojnik zaprosio devojku na frontu POČELO JE KAO HOROR

Planeta -

Nedavno je isplivao snimak na kome usred ratnog stanja u Ukrajini vojnik prosi svoju devojku.

Na video snimku jasno se vidi kako vojnici zaustavljaju vozilo i pretresaju one koji su bili u njemu.

Do zuba naoružani vojnici izveli su iz automobila mladića i tri devojke i dok su ih pretresali, jedan je klekao iza svoje izabranice.

Iznenađena devojka nije krila oduševljenje, a kako se može videti, pristala je da se uda za svog izabranika.

1 / 7 Foto: Foto: Youtube/Printscreen

Na društvenim mrežama nižu se samo pozitivne reakcije ispod videa, koji se našao na brojnim kanalima i čestitke zaljubljenom paru sa svih strana sveta.

- Prelepo, bukvalno sam zaplakala; Ne mogu da prestanem da plačem; Emotivno... - samo su neki od komentara na ovu nesvakidašnju situaciju u jeku oružanih sukoba.

Romantične duše širom sveta poželele su budućim mladencima dug život i mnogo sreće.

- Bog ih blagoslovio i sačuvao; Želim vam dug život i sreću; Napokon nešto pozitivno u negativnom svetu ... - nižu se komentari dalje, a ni mušlarci, ni žene ne štede lepe reči za zaljubljeni par.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track