UDATA SAM I IMAM TATICU: Majka 2 dece izbegla porotničku dužnost jer ima pune ruke posla oko rođendana, muža i ljubavnika VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

apsolutni hit

UDATA SAM I IMAM TATICU: Majka 2 dece izbegla porotničku dužnost jer ima pune ruke posla oko rođendana, muža i ljubavnika VIDEO

Planeta -

Žena koja je trebalo da bude porotnik na suđenju ubici iz Parklenda, oslobođena je ove dužnosti nakon što je rekla sudiji da nema vremena za to jer je previše zauzeta žongliranjem između muža, dece i ljubavnika-sponzora.

Žena, poznata samo kao "gospođica Bristol", rekla je sudu u Fort Loderdejlu na Floridi da ima mnogo obaveza i da ne može da se posveti suđenju Nikolasu Kruzu kome preti smrtna kazna zbog ubistva 14 učenika i tri člana osoblja srednje škole "Mardžori Stonman Daglas" u Parklendu na Dan zaljubljenih 2018.

Kruz je priznao krivicu, a porota sada treba da odluči da li mu sleduje doživotna ili smrtna kazna.

Na snimku iz sudnice se vidi da okružni sudija Elizabet Šerer pita da li neko ima problem sa radom u poroti. "Gospođica Bristol" se požalila i rekla da će jednomesečno suđenje poremetiti ne samo njen rođendan, već i njen ljubavni život.

"Prvo da se razjasnim, moj rođendan je 2. jula, mom sinu 4. a mom drugom sinu 18. jula. A svakodnevno se viđam se i sa taticom", rekla je gospođica Bristol.

"Molim", zbunjeno je reagovala sudija. "Moj tatica", odgovorila je nesuđena porotnica.

Sudija je, sve zbunjenija rekla: "Nisam baš sigurna o čemu govorite".

"Pa ja sam o udata i imam svog taticu. Viđam ga svaki dan", objasnila joj je gospođica Bristol.

Šokirana sudija je odgovorila: "U redu. U redu. Gospođo, vratićemo se na ovo, OK? Hvala vam". Gospođica Bristol je kasnije oslobođena obaveze.

Snimak je postao apsolutni hit na društvenim mrežama.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track