CRNA UDOVICA Ubila supruga otrovanim karijem koji mu je servirala za rođendan, sada bi posle 19 godina mogla da bude slobodna
Foto: Shutterstock

predatorka

CRNA UDOVICA Ubila supruga otrovanim karijem koji mu je servirala za rođendan, sada bi posle 19 godina mogla da bude slobodna

Planeta -

Žena prozvana Crna udovica jer je ubila supruga otrovanim karijem, mogla bi da bude puštena na uslovnu slobodu.

Dina Tompson iz Devona osuđena je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva supruga Džulijana Veba na njegov 31. rođendan. Tompson (61) koja je bila tri puta u braku i optužena je za bigamiju i prevaru, idućeg meseca će se pojaviti pred Odborom za uslovne kazne.

Kako prenose ostrvski tabloidi, Tomspon je u junu 1994. godine izdrobila antidepresive u Vebovo omiljeno jelo i poslužila mu ga uz piće u koje je sipala aspirin.

Istina o smrti Džulijana Veba izašla je na videlo tek sedam godina kasnije kada je njegovo telo ekshumirano pošto je Tompsonova 2000. oslobođena optužbe za pokušaj ubistva trećeg supruga Ričarda Tomspona koga je premlatila bejzbol palicom tokom seksa.

Sudija joj je poverovao da se branila, ali je slučaj zainteresovao policiju dovoljno da istraži njeno poreklo i iznenadnu smrt drugog muža. Policija je ubrzo otkrila da je gramziva i seksualno nezasita Tompsonova isisala novac svim svojim muževima i povorci ljubavnika koje je upoznavala preko oglasa za usamljene u lokalnim novinama, piše Dejli mejl.

Navodno je mnoge lagala da umire od raka ili da je dobila na lutriji ili da ima jedinstvenu priliku da pokrene posao u inostranstvu. Njene žrtve, među kojima su bili biznismeni, nastavnici, zatvorski čuvar pa čak i osuđeni silovatelj, su joj verovale i ona ih je, navodno, prevarila za 500.000 funti.

Njena "vladavina" zasutavljena je kada je utvrđeno da je ubila drugog muža. Veb je voleo ljut i začinjen kari što je ona iskoristila i "začinila" ga ubitačnom kombinacijom antidepresiva i lekova.

Nekoliko sati posle njegove smrti, pojavila se u Vebovoj firmi i tražila da joj isplate osiguranje u slučaju njegove smrti od 36.000 funti. Taj novac je na kraju isplaćen Vebovoj majci kada se ispostavilo da Tompsonova nije bila razvedena kada se udala za Veba.

Pre Veba bila je 10 godina u braku sa radnikom u zabavnom parku Lijem Vajatom. Zbog krađe 23.000 funti iz jedne firme, osuđena je na 18 meseci zatvora, da bi po izlasku nastavila da "vreba" ranjive muškarce, pišu tabloidi.

Tada je upoznala trećeg supruga za čiji pokušaj ubistva je oslobođena, ali je odslužila gotovo četiri godine zbog krađe njegovog i novca njegovih prijatelja. Tada je policija posumljala da njena priča da joj se drugi suprug ubio ne pije vodu i ekshumirala telo.

Tompsonova ima jedno, sada već odraslo dete, sa prvim suprugom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track