01:51

Uhapšen Putinov kum!? Ukrajinska služba bezbednosti i Zelenski objavili fotografiju

rat u ukrajini

UKRAJINSKA SLUŽBA BEZBEDNOSTI I ZELENSKI OBJAVILI FOTOGRAFIJU, TVRDE DA SU UHAPSILI PUTINOVOG KUMA: Oglasio se i Kremlj (FOTO)

Planeta -

Ukrajinska služba bezbednosti saopštila je da je uhapsila odbeglog proruskog političara Viktora Medvedčuka, koji je bio u kućnom pritvoru zbog sumnje za izdaju, ali je pobegao nekoliko dana nakon ruske invazije.

Medvedčuk, koji kaže da je Putin kum njegovoj ćerki, poriče optužbe, prenosi BBC.

Na fotografiji koju je objavio i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski na društvenim mrežama, kao i ukrajinska služba bezbednosti vidi se Medvečuk raščupan, sa lisicama i u vojnoj uniformi.

- Specijalna operacija je izvedena zahvaljujući SBU. Bravo! Detalji kasnije - navodi se u poruci uz objavljenu fotografiju Medvedčuka kako sedi u lisicama u maskirnom odelu i sa lisicama.

Portparol Kremlja kaže da je video fotografiju, ali ne može da kaže da li je originalna.

* Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs

Bonus video:

00:28

UKRAJINA: Desetine mrtvih u reketiranju železničke stanice u Krematorsku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track