PRVA DAMA UKRAJINE OTKRILA ŠOKANTNU INFORMACIJU: Sa Zelenskim živi odvojeno već mesec dana, komuniciraju samo telefonom!
Foto: Shutterstock

Olena Zelenska saopštila

PRVA DAMA UKRAJINE OTKRILA ŠOKANTNU INFORMACIJU: Sa Zelenskim živi odvojeno već mesec dana, komuniciraju samo telefonom!

Planeta -

Olena Zelenska je otkrila kako izgleda njen život od početka rata u Ukrajini

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska kaže da ona i predsednik Volodimir Zelenski žive odvojeno više od mesec dana kako bi zaštitili nju i njenu decu.

Ona je u intervjuu za CNN rekla: "Volodimir i njegov tim zapravo žive u kabinetu predsednika. Zbog opasnosti, mojoj deci i meni je zabranjeno da tamo ostanemo. Dakle, više od mesec dana komuniciramo samo telefonom."

Zelenska je rekla da je njen suprug "pokazao iste osobine" u svom ratnom rukovodstvu, koje pokazuje i privatno kao "divan otac".

"Nije se promenio. Samo što ga je više ljudi videlo sada mojim očima", rekla je ona.

Supruga Zelenskog rekla je da se oseća kao da hoda po užetu. "Ako počnete da razmišljate kako to radite, gubite vreme i ravnotežu. Dakle, da biste izdržali, samo morate ići napred i raditi ono što radite. Na isti način, koliko ja znam, drže se svi Ukrajinci", rekla je Olena Zelenska.

Prva dama je rekla da rat ne sme da postane "uobičajen" i da mrtvi Ukrajine ne smeju postati statistika.

"Ne navikavaj se na našu tugu!", rekla je.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track