Princ Hari u Vegasu šmrkao kokain?

Kraljevski skandal sve veći

Princ Hari u Vegasu šmrkao kokain?

Planeta -
Britanski princ na žurki, na kojoj su napravljene njegove golišave slike, bio u društvu dilera droge i jedne prostitutke

LONDON - Obrukao porodicu.Britanska kraljevska porodica na čelu s kraljicom Elizabetom II nikada neće oprostiti princu Hariju, čije su golišave slike iz Las Vegasa obišle svet. Naime, svakodnevno se pojavljuju novi detalji s njegove razuzdane žurke u SAD, a poslednji je da su na žurki u luksuznom apartmanu u Gradu greha bili poznati diler kokaina i najmanje jedna prostitutka.Svetski mediji objavili su pre nekoliko dana da je princ Hari bio sa drugovima u provodu u Las Vegasu, gde su pokupili nekoliko devojaka, a onda su igrali bilijar u skidanje. Jedna od devojaka napravila je snimke telefonom, a onda ih pustila na internet. Fotografije golog princa kako krije međunožje i kako s leđa grli nepoznatu golu devojku objavili su svi svetski mediji.Međutim, nove pojedinosti s žurke mogu britanskoj kraljevskoj porodici da naprave mnogo veći problem od golišavih slika.- Jedan moj dobar prijatelj, diler kokaina, poslao mi je poruku iz sobe u kojoj se održavala žurka. Napisao mi je: „Pogodi gde sam.“ Kasnije sam saznao da je bio na žurki sa golim princom i svim onim devojkama - rekao je za američke medije izvor koji je želeo da ostane anoniman.Jedna od devojaka, koja je bila na zabavi, registrovana je kao prostitutka i zna se da prima novac i poklone za svoje seksualne usluge.- Moj prijatelj ne želi da govori o detaljima o toj noći, kao ni o tome da li je Hari konzumirao kokain ili ne - tvrdi američki izvor.Pojedini mediji objavili su i da postoji video-snimak sa „golišave“ žurke koji će, ako izađe u javnost, pokrenuti najveći skandal u britanskoj kraljevskoj porodici.

Gost kod mafijaškog bosaPored priče o drogi i prostitutki na Harijevoj zabavi, mediji navode i to da je on bio gost kod samoproklamovanog kralja Las Vegasa Stiva Vina (70), koji je povezivan s mafijom. On je vlasnik lanca kazina i hotela sa pet zvezdica „Vin“, u čijem je apartmanu boravio Hari, a koji košta 8.000 dolara za noć. Vin je viđen sa Harijem u jednom od njegovih hotelskih restorana pre izvesnog vremena dok je princ bio na odsustvu sa obuke za pilotiranje vojnim helikopterom u SAD. Mediji pretpostavljaju da je Vin platio Harijev ceh veći od 450.000 dolara za boravak u njegovom hotelu, iako njegov portparol to poriče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track