UZNEMIRUJUĆE! OVA ŽENA JE PREŽIVELA NAIZGLED NEMOGUĆE Onesvestila se i PALA POD VOZ koji se kretao! Samo je nestala između vagona!
Foto: Twitter video / Tranes Argentinos

čudo

UZNEMIRUJUĆE! OVA ŽENA JE PREŽIVELA NAIZGLED NEMOGUĆE Onesvestila se i PALA POD VOZ koji se kretao! Samo je nestala između vagona!

Planeta -

Svako ko je odgledao snimak žene koja pada sa platforme voza i nestaje među vagonima u pokretu, shvatio je da je pravo čudo kako je ostala živa nakon toga.

Naime, horor snimak koji su zabeležile sigurnosne kamere u Gonzales Katanu na periferiji argentinske prestonice Buenos Ajresa, obišao je svet i izazvao nevericu kod miliona ljudi.

Žena po imenu Kandla, krenula je na posao i, kako je kasnije opisala, doživela iznenadni pad pritiska i zateturala se. Pala je, kako se vidi, sa platforme pravo pod voz koji je kretao, prevrnula se i nestala između vagona.

Prisutni na stanici koji su bili prestravljeni zbog onoga što su videli, plašili su se najgoreg, ali su bili u čudi kada su oni kojoj su joj prišli uspeli da joj daju ruku i da je izvuku nazad na platformu - živu.

Spasena je i postavljena najpre da sedne a potom i legne na platformu stanice dok su se okupljeni ljudi gurali oko nje. Nakon toga odvezena je kolicima do kola Hitne pomoći.

Kandela je, kako kaže, snimke videla tek nakon što joj je rečeno da je van životne opasnosti i napuštanja bolnice.

"Doživela sam nagli pad krvnog pritiska i onesvestila se. Pokušala sam da signaliziram osobi ispred sebe, ali se ničega više ne sećam, čak ni onog trenutka kada sam udarila u voz" rekla je argemtinskoj TV stanici.

"Ne znam kako sam još živa. Još uvek pokušavam da shvatim šta se desilo" rekla je.

Svedok incidenta je rekao: "Ova devojka se ponovo rodila. To je čudo. Čekali smo voz i iznenada je poletela na šine. Zapanjujuće, ali samo nas je uplašila, na sreću" rekao je.

Kurir.rs / Daily Mail, Foto: Twitter video / Tranes Argentinos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track