DOBIJA 10 MILIONA DA GLUMI PRINCEZU: Princ od Monaka potpisao diskutabilan ugovor sa suprugom
Foto: Profimedia

kraljevska svota

DOBIJA 10 MILIONA DA GLUMI PRINCEZU: Princ od Monaka potpisao diskutabilan ugovor sa suprugom

Planeta -

Princ Albert od Monaka potpisao je "veoma poverljiv ugovor" sa svojom suprugom.

princeza Šarlin od Monaka, Šarlin
foto: EPA/Eric Gaillard Pool

Na osnovu ugovora, princ će "problematičnoj" princezi Šarlin isplaćivati 10 miliona funti godišnje da ispunjava svoje kraljevske dužnosti, koje podrazumevaju i pojavljivanje u javnosti

Princeza Šarlin dugo vremena provela je van Monaka i njen povratak u kraljevinu je bio pod znakom pitanja.

Princ Albert je navodno spreman da učini sve, kako bi njegova supruga bila na njegovoj strani u javnosti, prenosi Dejli mejl.

Poznavaoci prilika kažu da je ponovno pojavljivanje princeze pozdravljeno od strane mnogih posmatrača kraljevske porodice.

"Ali princeza se nije vratila za džabe“, navodi časopis Voici. "Njen muž je potpisao ultra-poverljivi ugovor", dodao je magazin.

Princeza je zbog bolesti provela skoro godinu dana u rodnoj Južnoj Africi. Navodno je imala infekciju sinusa i nije mogla da putuje, pa je kraljevski par retko viđan zajedno u javnosti.

Šarlin se vratila u Monako prošlog novembra, ali je potom otišla u Švajcarsku da se leči od onoga što je palata nazvala "dubokim opštim umorom". Bilo je izveštaja o razdoru između princa i princeze još od njihovog venčanja 2011. godine.

Osim velike svote novca koju princeza dobija, mediji navode da je u ugovoru stoji da će princeza boraviti u Ženevi i da će se samo pojavljivati u Monaku prilikom svečanih događaja.

Šarlin i Albert venčali su se 1. jula 2011. godine i imaju dvoje dece, blizance Gabriela i Žak.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track