UZNEMIRUJUĆI VIDEO, DEVOJČICA OŽIVELA USRED SAHRANE: Šok na Filipinima, roditelji joj odmah dali vode i odveli u bolnicu...
Foto: Printscreen YouTube

bizarno

UZNEMIRUJUĆI VIDEO, DEVOJČICA OŽIVELA USRED SAHRANE: Šok na Filipinima, roditelji joj odmah dali vode i odveli u bolnicu...

Planeta -

Devojčica (3) sa Filipina, za koju su svi pretpostavljali da je mrtva, počela je da se pomera u kovčegu na sopstvenoj sahrani, a na snimcima sa društvenih mreža vidi se kako je roditelji užurbano vade iz sanduka!

Dete je bilo žrtva katastrofalne lekarske greške i hitno je prebačena u bolnicu, ali je nažalost preminulo dan kasnije, prenosi britanski San lokalne medije.

Bizarna scena dogodila se 2014. tokom službe u katoličkoj crkvi u gradu Aurora. Devojčica, koja nije imenovana, je iznenada pomerila glavu na zaprepašćenje roditelja i ožalošćenih. Na snimcima sa društvenih mreža vidi se kako je roditelji užurbano vade iz sanduka kada su shvatili da je živa.

Trogodišnjakinja je 6. maja dovezena na kliniku sa visokom temperaturom, piše Filipin star. Šefica policije Aurore Hajdil Tilan rekla je da su je lekari proglasili mrtvom u bolnici na ostrvu Mindanao u subotu 7. maja u 9 sati ujutro.

- Za to vreme, osoblje klinike i lekar su potvrdili da mlada pacijentkinja više nema puls i da je klinički mrtva - saopštila je ona.

Porodica devojčice dovela ju je kući i pripremila za sahranu koja je zakazana za sutradan.

Tilanova je takođe rekla da je komšinica porodice skinula poklopac kovčega da bi doterala telo devojčice i videla kako joj se glava pomera.

- To ih je navelo da provere, nakon čega su potvrdili da devojčica ima puls i da je živa - kazala je šefica policije.

Devojčica oživela tokom svoje sahrane Filipini
foto: Printscreen YouTube

Dodala je da su roditelji devojčici odmah dali vode i odvezli je u bolnicu.

- Na osnovu uviđaja policijskih službenika koje sam pogledala izgleda da je devojčica pala u komu dok je bila kući - kazala je Tilanova.

Lekari nisu uspeli da spasu devojčicu nakon što je izvučena iz kovčega sa pulsom i ona je nažalost umrla u ponedeljak.

(Kurir.rs/ Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track