UBIO DEVOJKU PA UMRO OD INFARKTA DOK JU JE ZAKOPAVAO U DVORIŠTU: Komšije ga našle bez svesti, pored tela umotanog u vreće za smeće
Foto: Printscreen/YouTube

KOSMIČKA pravda

UBIO DEVOJKU PA UMRO OD INFARKTA DOK JU JE ZAKOPAVAO U DVORIŠTU: Komšije ga našle bez svesti, pored tela umotanog u vreće za smeće

Planeta -

Čovek koji je zadavio svoju devojku umro je od srčanog udara dok je pokušavao da je zakopa u dvorištu.

Džozef Mekinon (60) ubio je u subotu Patrisiju Rut Dent (65) u njihovoj kući u Trentonu u Južnoj Karolini, saopštila je šerifova kancelarija okruga Edžfild.

Policija je pozvana u kuću kada su komšije prijavile da onesvešćeni čovek leži u dvorištu, preneli su lokalni mediji. Kada je policija stigla, zatekli su Mekinona kako leži bez znakova života u dvorištu.

Uprkos pokušaju medicinskog tima, Mekinon je proglašen mrtvim. Tada je otkriveno drugo telo umotano u vreće za smeće unutar sveže iskopane rupe u zemlji.

Istražitelji su tada utvrdili da je reč o njegovoj partnerki Dent koja je živela sa njim. Policija veruje da je Mekinon napao Dent, a autopsijom je utvrđeno da je Dent udavljena.

"Mekinon ju je zatim vezao i umotao u kese za smeće pre nego što je stavio u prethodno iskopanu jamu“, rekao je šerif Džodi Rouland.

Komšije su vlastima rekle da su prethodnog dana videli Mekinona kako kopa rupu u svom dvorištu.

Autopsija Mekinona pokazala je da je imao "srčani događaj“ dok je radio na zakopavanju groba. Navodno je skoro završio sa punjenjem groba kada se srušio, saopštile su vlasti.

Kurir.rs/Njujork post

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track