GORKA BORBA ZA STARATELJSTVO: Lekarka pokušala da unajmi nekog da joj ubije bivšeg supruga - dva puta!
Foto: Profimedia

kentaki

GORKA BORBA ZA STARATELJSTVO: Lekarka pokušala da unajmi nekog da joj ubije bivšeg supruga - dva puta!

Planeta -

Lekarka iz Kentakija optužena je da je dva puta unajmila ubicu da joj ubije bivšeg muža sa kojim vodi žestoku bitku oko starateljstva nad decom.

Dr Stefani Rasel (52), pedijatar iz Luivila, navodno je pokušala da unajmi FBI agenta na tajnom zadatku da joj ubije bivšeg i za to je bila spremna da plati 7000 dolara.

Kako navode iz tužilaštva, Rasel je pola novca dala unapred, a polovinu je "ubica" trebalo da dobije kad završi posao.

Kako je posao dogovarala u ordinaciji, a novac ostavila u sandučetu blizu kancelarije, protiv nje je podignuta optužnica za zloupotrebu komercijalnog prostora za naručivanje ubistva i mogla bi da dobije 10 godina zatvora.

Kako prenosi Njuork post, ovo nije prvi put da je Rasel pokušala da ubije bivšeg.

Sudska dokumenta na kona se pozivaju lokalni mediji, navode da se Rasel i njen bivši dve godine bore za starateljstvo nad njihovo dvoje dece. Sud je presudio u korist oca jer se sudija procenio da je "podučavala" decu.

Pravni predstavnik dece tvrdio je na sudu da je Raselova u maju 2018. pokušala da unajmi nekoga da joj ubije bivšeg, što je optužba koju su ona i njen advokat odbacili kao "sramne" a potom i podneli tužbu protiv sudije koji joj je ukinuo starateljstvo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track