POGLEDAJTE PAŽLJIVO OVU NEVEROVATNU FOTOGRAFIJU DVOJE POLICAJACA: Postala je viralna iz jednog neverovatnog razloga!
Foto: Printscreen/Facebook

sad

POGLEDAJTE PAŽLJIVO OVU NEVEROVATNU FOTOGRAFIJU DVOJE POLICAJACA: Postala je viralna iz jednog neverovatnog razloga!

Planeta -

Američka policija u poslednje vreme nije najomiljenija posle čestih izveštaja o brutačnosti, incidentima i nasilju. Kada je policajka Britani Berd Hilton na svom Fejbuku postavila ovu fotografiju ona je postala viralna.

Na prvi pogled, reč je o običnoj fotografiji dvoje policajaca u patroli. Ispostavilo se da je reč o policajki Britni i njenom suprugu sa kojim ima četiri ćerke.

Kako prenosi WPV, kao i drugi policajci i Britani je bila meta ružnih komentara ali je to nije sprečilo da nastavi da pomaže ljudima jer je kao mala ostala bez majke i to ju je učvrstilo u želji da pomogne drugima.

Evo šta je ljudima privuklo pažnju na ovoj fotografiji.

-Sve što možete videti na ovoj fotografiji su dva nasmejana policajca. Ali ima još toga. Mi smo muž i žena, roditelji četiri prelepe devojčice, sin i ćerka, brat i sestra, unuk i unuka, bratanica i nećak. (Stiven je takođe vojni veteran). Mnogima smo prijatelji, navela je ona ispod fotografije.

Pre nego što izgovorite gadosti i svrstate sve policajce u jednu kategoriju... setite se da smo svi pojedinci vezani za delikatnu tanku plavu liniju. Svakodnevno nas napadaju i ubijaju samo zato što smo stavili značku. Iznosite svoje mišljenje i protestujete protiv organa za sprovođenje zakona zbog karata!! Mi rizikujemo svoje živote, dodala je.

Ova fotografija je snimljena na dan zahvalnosti. Moj muž i ja smo oboje odlučili da radimo i da ne provedemo vreme sa porodicom, kako bi naša zajednica bila bezbedna.

Razmisli pre nego što progovoriš. Vaše reči bi mogle da promovišu smrtonosne akcije. KRVARIMO PLAVO! Svi životi su bitni, zaključila je ona.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track