NAVODNA PUTINOVA LJUBAVNICA PRVI PUT U JAVNOSTI OTKAD SU RUSIJI UVEDENE SANKCIJE Svi gledali samo u OVO! FOTO, VIDEO
Foto: Profimedia

pojavila se ''nevidljiva princeza''

NAVODNA PUTINOVA LJUBAVNICA PRVI PUT U JAVNOSTI OTKAD SU RUSIJI UVEDENE SANKCIJE Svi gledali samo u OVO! FOTO, VIDEO

Planeta -

Navodna ljubavnica Vladimira Putina i navodna majka njegova dva sina pojavila se u javnosti prvi put odkad su Zapadne vlade uvele sankcije Rusiji zbog invazije na Ukrajinu.

Nekadašnja zlatna olimpijka Alina Kabajeva (39) koja navodno ima porodicu sa oliderom Rusije nije komentarisala sankcije kao ni svoj privatni život.

Ona je viđena u jejdnom crnomorskom rizortu u Sočiju na trening kampu ritmičke gimnastike sa 28 dece, prenosi Dejli mejl.

Novinsko izdanje "Moskovski Komsomolets" je prokomentarisalo da je "prilično smršala“.

-Alina voli skup stil odevanja koje, budući da je na čelu Nacionalne medijske grupe, može sebi da priušti, navodi taj list.

- Alina je razgovarala sa decom u belim pantalonama, lila bluzi dugačkih rukava i kardiganu koji se lepo uklopio. Preplanula zvezda pokrila je oči modernim naočarima za sunce sa belim okvirima, dodaje list.

Ovo je prvi put da se ona pojavila u javnnosti od aprila.

Njeno ponovno pojavljivanje ove nedelje usledilo je ubrzo nakon što ju je jedan Telegram kanal označio kao 'nevidljivu princezu'.

Dok se Putin bori u ratu sa Ukrajinom, ona je mladim gimnastičarkama u Sočiju rekla: ''Želim da apelujem na sve da ne odustaju – dostignite svoje ciljeve, nemojte klonuti duhom''.

Iako je ona vodeća sportistkinja i slavna ličnost u Rusiji, i na čelu čvrsto prokremljovske medijske imperije, njen status kao Putinove partnerke je nedostupan medijima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track