PONUDIO JOJ MASAŽU PA JE SILOVAO?! Skandal u popularnom letovalištu, policija optuženog izvela na ulicu, stavili mu džak na glavu
Foto: Profimedia

horor

PONUDIO JOJ MASAŽU PA JE SILOVAO?! Skandal u popularnom letovalištu, policija optuženog izvela na ulicu, stavili mu džak na glavu

Planeta -

Nekadašnji bibliotekar optužen za silovanje Britanke u Goi u Indiji uhapšen je a izveden je pred javnost sa lisicama na rukama i džakom preko glave.

Muškarac je uhapšen nakon što je 42-godišnja žena, koja je i dalje neidentifikovana, u ponedeljak u policijskoj stanici Pernem podnela prijavu zbog navodnog incidenta 2. juna, prenosi Dejli mejl.

Tvrdila je da ju je silovao muškarac koji joj je ponudio masažu dok je ležala pored jezera Slatke vode, u blizini popularne turističke destinacije plaže Arambol u Goi.

Nekoliko sati kasnije, policija je locirala i uhapsila 32-godišnjeg meštanina Vinsenta D'Suzu, bivšeg bibliotekara koji je navodno bio deo kriminalne grupe koja je ilegalno nudila usluge masaže turistima u tom području naveo je inspektor Vikram Naiku.

Danas su se pojavili snimci na kojima optuženi stoji ispred policijske stanice Pernem okružen sa nekoliko policajaca i sa crnom torbom preko glave prebačenom preko glave.

Saopšteno je da bi optuženi trebalo da se pojavi pred lokalnim sudom sledećeg ponedeljka.

Komentarišući ova dešavanja, zvaničnica policije Šobit Saksena iz Pernema rekla je za NDTV ranije ove nedelje da je navodna žrtva ležala na obali jezera Slatke vode zajedno sa svojim partnerom u vreme napada, ali nije dato više detalja o tome kako se napad dogodio.

Policija je pozirala za fotografiju sa navodnim silovateljem na vrhu stepeništa stanice pre nego što ga je odvela u ​​zadnji deo policijskog kombija.

Optuženi bi trebalo da se pojavi pred lokalnim sudom sledećeg ponedeljka.

- Došla je jedna dama sa zvaničnicima britanskog konzulata... oni su podneli žalbu da je damu silovala jedna osoba koja se predstavljala kao maser i ponudila da se okupa u blatnoj kupki, rekao je službenik policije u Pernemu Šobit Saksena.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track