Reper islamista preti: Goreće Nemačka!

Spot upozorenja

Reper islamista preti: Goreće Nemačka!

Planeta -
Ulažete milione i milijarde u rat protiv islama. Nećete više živeti sigurno. I stoga je ova zemlja ovde, Savezna Republika Nemačka, ratno područje, izjavio reper Denis Kaspert

Video spot bivšeg nemačkog repera Denisa Kasperta sadrži naznake da se planiraju napadi u Nemačkoj, izjavio je predsednik Savezne kancelarije za borbu protiv kriminala Jerg Cirke.

Procenjeno je da bi Nemačka uskoro mogla da postane meta napada islamista, a povod za taj zaključak nedavno je objavljeni video bivšeg repera u kojem otvoreno preti Nemačkoj! Video bi u određenim okolnostima mogao da posluži kao podloga za film o mučenicima, što je tipično za islamističke teroriste. "To su prve naznake za to da je neko možda stvarno odlučio da umre kao mučenik", izjavio je Cirke za televizijsku postaju ZDF.

"Nećete više živeti sigurno. Ulažete milione i milijarde u rat protiv islama. I stoga je ova zemlja ovde, Savezna Republika Nemačka, ratno područje. Nemačka će goreti", izjavio je Kaspert u video poruci, koja je snimljena u blizini kelnske katedrale.

Kaspert, alijas Deso Dog, početkom aprila u Bonu je učestvovao u sukobima između radikalno desničarske grupe Pro NRW i radikalnih islamskih salafista. Pritom je više policajaca ranjeno ubodima noža. Nakon što je njegova grupa "Milatu Ibrahim" zabranjena u Nemačkoj, Kaspert je napustio zemlju i od tada se navodno zajedno sa svojim brojnim pristašama nalazi u Egiptu. Salafisti, tvrdi ZDF, pozivaju na sveti rat protiv Nemačke!Cirke je upozorio na opasnost eskalacije nasilja između protivislamskih i salafističkih grupa u Nemačkoj.

http://www.youtube.com/watch?v=3hf71JBCFEc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track