Najnovije vesti

PALA JOŠ DVA UKRAJINSKA GRADA?! Kadirov se oglasio na mrežama: Nameravamo da idemo do kraja VIDEO
Foto: EPA-EFE/ALEXEY NIKOLSKY/SPUTNIK/KREMLIN/POOL

rat u ukrajini

PALA JOŠ DVA UKRAJINSKA GRADA?! Kadirov se oglasio na mrežama: Nameravamo da idemo do kraja VIDEO

Planeta
08:57h

Lider Čečenije Ramzan Kadirov je na svom Telegram profilu objavio da je navodno osvojeno mesto Gorsko u samoproklamovanoj LNR, kao i mesto Zoloto na istoku Ukrajine.

Oslobađanje naselja Zolote i Gorsko biće uvršteno u vojne udžbenike kao najefikasnija specijalna operacija u vojno-ekonomskom smislu. Za svaki ispaljeni metak ruske snage su dobile ogroman arsenal trofejnog naoružanja strane proizvodnje, napisao je Ramzan Kadirov na svom Telegram kanalu na kome je objavio i video snimke zaplenjenog naoružanja.

Zaplenjen je veliki broj ''džavelina'', minobacačkih instalacija i potpuno različitih vrsta municije ostavili su našim borcima odbegli nacionalisti. Skoro svaki rov je zatrpan granatama, municijom i drugim zalihama koji se mogu bezbedno koristiti za dalje napredovanje naših trupa. Sada borci puka specijalne policije koji nosi ime heroja Rusije Ahmata-Hadži Kadirova iz Ministarstva unutrašnjih poslova Čečenske Republike nastavljaju da progone ukronaciste, koji pokušavaju da se sakriju od odmazde. Paralelno se radi na čišćenju naselja. U bliskoj budućnosti ćemo očistiti celu teritoriju Donbasa od neprijatelja. Nameravamo da idemo do gorkog kraja i nikada nećemo odstupiti od zacrtanog cilja!, poručio je on.

* Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track