KO JE NAPADAČ IZ ČIKAGA? Reper težak 100.000 dolara koji je prisustvovao Trampovim skupovima VIDEO
Foto: Printscreen/YouTube

ubio 6, ranio 26

KO JE NAPADAČ IZ ČIKAGA? Reper težak 100.000 dolara koji je prisustvovao Trampovim skupovima VIDEO

Planeta -

Čikaška policija uhapsila je Roberta Bobija Krima III (22) osumnjičenog da je otvorio vatru na paratu povodom Dana nezavisnosti i ubio šest osoba a ranio 26 osoba, od kojih šest teško.

Kako prenosi Dejli mejli, Krimo (22) je zapravo reper Avejk koji na Spotifaju ima više od 16.000 slušalaca mesečno i "težak" je 100.000 dolara.

Na spotovima koje je postavljao onlajn, Krimo je glumio kako puca u ljude, a na jednom, naročito uznemirujućem videu, se vidi kako baca metke na pod učionice dok nosi pancir i šali se na račun pucnjava po školama.

Krimo je uhapšen posle višečasovne potere a mediji su otkrili da je njegov otac, Bob stariji (58) vlasnik lokalne radnje delikatesa koji se u jednom trenutku kandidovao za gradonačelnika Hajland parka (gde je došlo do pucnjave) ali je izgubio od liberalnog kandidata koji se zalagao za kontrolu prodaje oružja.

Krimova majka Deniz Pesina (48) uhapšena pod sumnjom za nasilje u porodici. Majka mu je, inače, mormonka i pobornik alternativnih metoda lečenja.

Krimo mlađi snimljen je 2020. godine na skupu bivšeg predsednika Donalda Trampa gde je bio kostimiran kao lik iz slikovnice za decu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track