OGROMNI OBLAK MARIHUANE PROGUTAO GRAD: Kolumbijska policija spaljivala 1,5 tonu zaplenjene droge ali je zaboravila na vetar VIDEO
Foto: Profimedia / Anan Kaewkhammul / Alamy

nije vatra

OGROMNI OBLAK MARIHUANE PROGUTAO GRAD: Kolumbijska policija spaljivala 1,5 tonu zaplenjene droge ali je zaboravila na vetar VIDEO

Planeta -

Policija u kolumbijskoj prestonici droge bila je primorana da umiri javnost nakon što je 1,5 tona spaljene marihuane stvorila oblak nad gradom.

Stanovnici Medeljina rekli su da ih je zapahnuo snažan "miris marihuane" nakon što su policajci zapalili zalihe zaplenjene droge ranije ove nedelje.

Kako se vetar pojačao, dim kanabisa počeo je da se širi predgrađem Belo zbog čeka je nekoliko stambenih zgrada moralo da bude evakuisano.

Kancelarija gradonačelnika je brzo razjasnila da dim koja se diže "nije vatra“.

U "kontrolisano" spaljivanje bili su uključeni službenici policije, vojske i vatrogasne službe, kao i osoblje iz kancelarije državnog tužioca.

Stanovnik Edilberto Kastanjo rekao je za televiziju Karakol: "Osetili smo užasan dim i strahovit miris marihuane koji je sve zaustavio.“

Policija je drogu zaplenila u dve racije u utorak uveče, a vlasnici jedne od pošiljki zapucali su na policiju u pokušaju da zaštite svoj proizvod.

Droga je bila namenjena za distribuciju u gradskom naselju El Mirador.

Spaljivanje je usledilo nakon zaplene pre dve nedelje više od tone marihuane u glavnom gradu Bogoti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja