ŠPANSKI HOTEL U KOME MOŽETE BESPLATNO DA ODSEDNETE Ponuda luksuznog rizorta na Ibici ima samo jednu caku FOTO
Foto: John Keselyak / Alamy / Alamy / Profimedia

samo za ekstrovertne

ŠPANSKI HOTEL U KOME MOŽETE BESPLATNO DA ODSEDNETE Ponuda luksuznog rizorta na Ibici ima samo jednu caku FOTO

Planeta -

Hotel na plaži na Ibici pozvao je goste koji "vole da budu u centru pažnje“ da borave besplatno u njihovoj novoj sobi. Jedini problem je što je u pitanju apartman sa staklenim zidovima na recepciji.

Takozvani Nulti apartman u Paradizo art hotelu u Sant antoni de Protmaniju košta 150 funti za noć i reklamira se kao "prelepo uređen i estetski ugodan" - ali u potpunosti napravljen od stakla.

Takođe je tačno u centru predvorja hotela, što znači da gosti mogu da zaborave na privatnost. Ali, naglašava hotel, toalet i tuš u apartmanu su definitivno privatni.

hotelska soba
foto: Printscreen/Concept Hotel

Iz hotela navode da je prostorija "dostupna za umetničke nastupe, radio emisije i DJ setove" kao i da "nije pogodna za cveće".

Apartman koji nudi "beskrajne mogućnosti ako volite da budete u centru pažnje“ izazvao je već mnogo pažnje. Blogeri i influenseri koji su se osmelili, žalili su se na nepristojne turiste koji su im lupali po zidovima i nemogućnost zatamljivanja prozora, ali su rekli a im je iskustvo bilo interesantno, makar i posle samo pola noći.

"Tamo sam prespavao pola noći! Ljudi koji su lupali u prozore nisu [bili] zabavni, ali iskustvo je bilo sjajno!“, naveo je jedan instagramer.

Paradizo art hotel jedno je od najzanimljivijih mesta na Ibici, sa starinskim disko dizajnom i retro elementima.

Modeli i influenseri se često pojavljuju u hotelu radi fotografisanja na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track